pientä kriisiä pukkaa

Rodebjer Adagio DressHätääntyisin, ellen tietäisi aiempien vuosien perusteella tämän olevan ohimenevää ja vuodenaikaan liittyvää. TYYLIKRIISI. Tekisi mieli pistää kolme neljäsosaa vaatekaapista kiertoon, kaikki jotenkin vain tympäisee ja kyllästyttää. Niputettu mollaaminen on vain melko epäreilua: puolet vaatteista ovat varmasti pahoillaan siitä, etteivät ole talvikelpoisia, loput pyytävät antamaan uuden mahdollisuuden keväämmällä ilman toppatakin ja villasukkahousujen läsnäoloa. Tästä voineekin vetää johtopäätöksiä, missä se ongelman ydin oikein lymyileekään… Talvi, olet ihan jees, muttet sinä kyllä tätä vaatehommaa kovin helpoksi tee.

En kuitenkaan ole satavarma, mitä tilalle sitten haluaisin, niitä päätöksiä taidetaan tehdä vasta hieman keväämmällä. Taitaa olla muutoinkin parasta ottaa asian suhteen pieni aikalisä, koska tällä hetkellä kuvan musta kaapu tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Kovin on keväistä… Tennareiden tai sandaalien parina, ehkäpä?

Rodebjer Adagio Dress, 235 €, rodebjer.com

Kommentoi