kikka käsilaukkuun

Bobbi Brown Foundation Stick

Uusin meikkirakkauteni on kieltämättä vähintäänkin jännittävä valinta.

Ensinnäkin: meikkivoidepuikko? Aijai, miten freesi tuulahdus 90-lukua kaiken BB-, CC- ja DD-voideintoilun keskelle. Että miksikäs sitä käyttäisi kuulasta ja kevyttä meikkiä, kun tarjolla olisi tällaista tanakkaa ja vahamaista pakkeliakin?

Koko homma pääsi tapahtumaan jokseenkin yllättäen. Halusin ehdottomasti testata hiljattain Suomeen rantautuneen Bobbi Brownin meikkivoidetta ja pysähdyin tiskille kyselemään puteleista lisää. Meikkaaja suositteli minulle ihan toista meikkivoidetta, mutta lähti hakemaan siitä oikeaa sävyä näitä meikkivoidepuikkoja iholleni testaillen – on kuulemma merkin tapa.

Meikkaajan suosittelema Skin Foundation -meikkivoide jätti kyllä kuulaan ja siistin pinnan, mutta palavan halun jättikin sitten se passelin värin hakemiseen käytetty meikkivoidepuikko. Mitä?!

Tovi meni sulatellessa, mutta niin vain tulin kipittäneeksi parin viikon päästä tiskille kyselemään lisätietoja puikosta.

Katsokaas, kun minä en ole mikään meikkiä päivän mittaan korjaileva tyyppi – olen itse asiassa kaukana siitä. Käsilaukussani on kymmenen huulirasvan/kiillon/punan lisäksi vain kivipuuteri, joskus. Minä kuitenkin haluaisin olla meikkiä korjaileva tyyppi, ainakin niinä päivinä kun suuntaan jonnekin suoraan töistä. Tämän toiveeni muistan aina vilkaistessani itseäni peilistä ennen iltamenoon rientämistä ja vastaan tuijottaa vain kiiltoa, laikkuja ja tummaa silmänalusta.

Mutta taakse jääköön laikkumuija – nyt minulla on ase. Yllättänyt ysärimeikkipuikkohan on käsilaukkutuotteista kätevin! Ei mene rikki, ei leviä veskaan. Sipaisu väriä pintaan, kevyt levitys epäkohtien päälle sormin ja tattadadaa, piilossa on. Puuterista tuppaa jäämään jotenkin kalkittu lopputulema, päivän päätteeksi tökitystä peitepuikosta vaaleita tipluja. Tästä jää.. Hyvä mieli.

Minulle Bobbi Brownin stick-sävy 3,5 on mahdollisesti täydellisin meikkivoideväri ikinä, ainakin tähän vuodenaikaan: jos puikolla painaisi hennosti naamaa, ei jäävää jälkeä juurikaan erottaisi muusta ihosta. (Toivottavasti pieniä vilauksia itsestään näyttänyt kevätaurinko ei paljasta lähiviikkoina totuuden olevan täysin toinen.) Just hyvä hätähousulle ja lennosta laitettavaksi, tätä kun ei tarvitse juurikaan hinkata ja häivytellä.

Tuote paikallaan, siis! Mites muut, onkos meikkipusseihinne tehty yllättäviä comebackeja mennävuosikymmeniltä?

Bobbi Brown Foundation Stick, 40 €, Stockmann

Kommentoi

  1. Hommasin saman stickin pari viikkoa sitten ja tykkään!!! En olisi ikinä itse osanut sitä ostaa, mutta Bobbi Brownin myyjä suositteli ja olin myyty. Ja tosiaan erittäin näppärä käsilaukussa. Ja jotenkin tuo putkilo on sympaattinen :)

  2. Hei mut BB-voidehan on vielä retrompi, peräisin jo 60-luvulta! Stickit on käteviä, samoin pikku napit, kunhan vaan koostumus on kohdallaan :)