hello stan

adidas originals - Stan Smith relaunchadidaksen Stan Smith -klassikot olivat muutaman vuoden pois valikoimista palatakseen täksi kesäksi ehkä freesimpinä kuin koskaan.

Vetoapua Stanien uudelle tulemiselle ovat tarjonneet mm. Célinen guru Phoebe Philo sekä addulle omaa mallistoaan kyhäävä egomaanikko Kanye West, joten eivätköhän hyllyt tyhjene alta aikayksikön. Vaikka täällä ei joka trendin perässä juostakaan, tähän tuli tartuttua välittömästi – onhan kyseessä sentään mitä melkoisen luonteva jatkumo viimesyksyiseen

Tulin vaistonvaraisesti tarttuneeksi tummansinisiin, koska.. No, teen niin aina kuin tummansinistä on tarjolla. Olisivathan nuo klassikkovärissään eli vihreinäkin minulle kelvanneet, nyt jopa hieman mietityttää, josko olisi pitänyt sitten kuitenkin valita ne. Parasta lienee kuitenkin pitäytyä totutussa linjassa, tätä menoa on sentään hienot mahdollisuudet päätyä historiankirjoihin maailman tummansinisimpänä naisena. 

adidas Originals Stan Smith 2014, 89 €, sneakersnstuff.com

Kommentoi

  1. Jesh, just eilen aloin metskaamaan superstareja nettikaupoista. Iski ihan tajuton vimma pukeutua perinteisiin sinivalkoisiin:) Kelepais nämäkin. Kevättä odotellessa!

  2. Yhdessä vaiheessa julistin kesän alkaneeksi parilla Stan Smith kenkiä…hieno malli, kaikinpuolin.