vibergiä verkosta

Viberg BootsOlen jo nelisen vuotta tuijottanut kuolaten netissä kuvia toinen toistaan hienommista Vibergin kengistä. Lähes yhtä kauan olen myös reissuillani metsästänyt kyseisen valmistajan kenkiä, valitettavasti tuloksetta.

Eihän tällaisia nyt kuitenkaan ihan sokkona tohdi netistä tilata. Veikkaan, että osa näiden hienoutta olisi juurikin erilaisten parien hypistely ja sovittelu, viimeistelyjen ja ainakin kuvissa mielettömiltä näyttävien materiaalien fiilistely. Sitten jos yhden parin raaskisi mukaansa napata, voisi näkemänsä perusteella suunnitella seuraavan parin hankintaa vaikkapa unta odotellessaan.

Nyt olisivat Vibergit lähempänä kuin koskaan aiemmin, merkki kun avasi viimein nettikaupan kiusakseni. Pitääkö nyt sitten sortua ja tilata useampi pari kotiin hipellettäväksi ja soviteltavaksi, vaiko sittenkin lähteä retkelle merkin syntysijoille Kanadaan?

(Kuva lainattu merkin/suunnittelijan (?) Instagram-tililtä. Jep, juuri tällaiset kuvat ovat omiaan aiheuttamaan nettikauppasortumisia..)

Kommentoi

  1. Jos satut Berliiniin niin 14 oz:ssa on Vibergiä (ja Aldenia + Trickersia kaikissa hevosen hanurin väreissä). Hintoja en muista mutta kun laskee tullit + alvit tuohon webikaupan hintaan niin lennot + hotlat varmaan ilmaisia verrokkina. Se mikä noissa kannattaa lähinnä muistaa on että koot ovat UK-kokoja vaikka P-Amerikassa toimitaankin, jos satut netistä tilailemaan.

    http://www.14oz-berlin.com/berlin/

  2. Miika, no höh, vuoden 2011 kesänä tuli käytyä Berliinissä ja 14 oz:issa kaksikin kertaa, mutta tuolloin en kyllä Vibergejä rekisteröi nähneeni. Hyvä porkkana Berliiniin paluulle tuo, kiitos vinkistä :)

  3. Vibergit oli jostain syystä muista kengistä erillään kellarikerroksessa Nigel Cabournin kanssa, tämä ainakin viime kesänä näihin aikoihin.