mikko kekäläinen has issues

ADHD-lukijat HUOMIO! Jos et jaksa skrollata, lukea, katsella, kiinnostua:
TÄSSÄ on linkki äänestykseen

Kuten jo aiemmin kertoilimmekin, kutsu kävi stailaamaan Ylen Puoli seitsemän -ohjelman isäntää Mikko Kekäläistä shown viettäessä muotiviikkoaan. Saimme kunnian päättää kolmepäiväisen stailausrumban – ja jännittää omaa vuoroamme kilpakumppaneidemme Natan ja Silverin taidonnäytteitä kotisohvalta katsellessa…

Tälläkin kertaa päätimme pitäytyä omalle tyylillemme uskollisina ja koota Mikon päälle asun, jollaisen voisi yhtä hyvin nähdä myös Janin päällä tulevana kesänä.

Mikko Kekäläinen @ TV1 Puoli seitsemän 14.3.2013

Vaikka kaikki oli meille tässä lookissa niin tuttua ja oman tuntuista, jostain syystä sen määrittely ja tiivistäminen muutamaan sanaan oli suorastaan helvetillisen vaikeaa. Miten sitä nyt oman tyylinsä sitten määrittelisi?!

Mikko Kekäläinen @ TV1 Puoli seitsemän 14.3.2013

Mikon ylle telkkuun päätyneistä vaatteista löytyy hippanen vanhaa Amerikkaa, 40-luvun työvaatetta ja ajatonta klassisuutta pienellä twistillä. Halusimme pukea hänet tässä lopputalven kanssa kamppaillessamme rennon keväiseen tyyliin ja viimeistellä asun jättämällä sen viimeistelemättä. Ei siis liikoja asusteita eikä missään nimessä sukkia – mielestämme rentoon arkeen tarkoitettu look toimii oikeastaan parhaiten silloin, kun se näyttää hieman eletyltä ja vahingossa syntyneeltä.

PS_20130314_3_iso

Koko puuha tämän keikan ympärillä on ollut mielettömän hauskaa, vatsaanipistelevän jännittävää ja huisin opettavaista, mutta ei tämä suinkaan vielä tässä ollut – loppuhuipennus olisi vielä edessä! Tänään torstaina 14.3.2013 lähetyksen jälkeen alkaa äänestys, jossa voitte käydä klikkaamassa äänenne mielestänne parhaalle stailaukselle.

Ääniä voi napsutella huomiseen perjantaihin 15.3. kello 18.45 saakka, jonka jälkeen tulos paljastetaan Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä, jossa myös allekirjoittaneiden olisi tarkoitus patsastella (help). Parhaana palkitun lookin loihtija vieläpä palkitaan matkalahjakortilla – ihan kuin jo pelkkä maine, kunnia ja tekemisen ilo ei olisi tarpeeksi!

Mikko Kekäläinen @ TV1 Puoli seitsemän 14.3.2013

Me molemmat olisimme järjettömän iloisia, jos lookistamme piditte ja jos haluaisitte sille äänen käydä klikkaamassa. Aivan mielettömän iloisia ja kiitollisia. Hurjan. Kovasti. Paljon. Eniten.

Niiaten ja kumartaen: tässäpäs on linkki äänestykseen.

Toivottakaa onnea. Äänestämällä.

Mikon yllä:
Mokkapusakka Our Legacy
Huivi The Hill-Side
Kauluspaita Gitman Vintage
Chinot Dana Lee
Kengät Florsheim by Duckie Brown

Kommentoi

 1. Äänestin :) Sulla on toi ihana Samujin mekko ja se sopii sulle niin hyvin! Mun päärynävartalolle tuo malli ei sopinut yhtään :/

 2. ääneni saitte. ja illalla sitten jänskätään peeässän parissa!

 3. Asiasta viidenteen ;

  Tiedättekö mistä saa cooleja kengän nauhoja ?
  Sellasta Vismim, Folk, Paul smith, Abram henkisiä nauhoja ?
  tällöästä kuvio nissä voisi olla :
  http://www.paulsmith.co.uk/uk-en/shop/mens/accessories/bags/paul-smith-for-maharam-black-maharam-stripe-laptop-sleeve.html

  jos joku sattuis tietää? piristäisin kenkiä niillä

 4. onnittelut! sehän meni just niin kun pitikin!

 5. ihan jees setti, tosin kontrasti vaaleaan ihoon on voimakas. mokkabomber olisi toiminut ehkä paremmin. mielestäni nuo yläosan vibat henkivät enemmän hurriganesia tms. kuin americanaa.

 6. […] kaikille näkemystämme äänestäneille. Kiitos teidän, saimme kunnian pokata pystin kotiin Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman muotiviikkojen stailauskisasta. […]