eri öljäri

Carhartt x 4Kävimme lokakuussa Inken kanssa tutustumassa Carharttin s/s 2013 -mallistoon ja yllätyimme tuolloin siitä erittäin positiivisesti. Kauden lookbookia selatessa tuo sama tunne palaa, aivan erityisesti takkikuvien kohdalla.

Visiitillämme suurimman innon minussa aiheutti tuo vasemman alakulman sininen öljykangastakki. Ja kyllä se kuulkaas on niin, että into ei ole kuluneiden kuukausien aikana ainakaan laantunut, päinvastoin.  Tästä öljärin aiheuttamasta riivaavasta tunteesta eroon pääsemiseen taitaa olla vain yksi, rasvainen ratkaisu…

Samaan syssyyn voisin kysäistä teiltä kokeneemmilta öljykankaan ystäviltä rasvausvinkkejä, sillä Our Legacyn öljykankainen parkani kaipaisi pikaista elvytystä. Öljyänkö itse vai vienkö ammattilaiselle? Ja kukahan se oikea öljyämisen ammattilainen sitten olisi?

(kuvat carhartt-wip.com)