Kommentoi

 1. Olitpas kivan näkönen tossa Muotitietoinen ohjelmassa :) Jännää nähä teikäläinen liikkuvassa kuvassa!

 2. Ihanan saman sävyiset olette! Kunhan nyt Kaapo ei uppoudu kinoksiin;)

 3. Kysymys Soreleista, onko hyvät, kannattaako ostaa, mistä hankit omasi? Mietin järkevien kenkien ostoa ja Sorelin vaikuttaisivat olevan sitä..

 4. Jennifer, kiitos :) Ja oli se aika outoa nähdä itsensä liikkeessä myöskin! En tiedä, paljonko pitäisi videota itsestään nähdä, että moiseen tottuisi :D

  Pipsa, nyt kyllä matchasi aika hyvin! Kaapo taas on tehnyt parhaansa nimenomaan uppoutuakseen kinoksiin – lumeen ensikosketuksen saanut luolakoira on innosta soikeana ja möyrii menemään umpihangessa minkä ehtii :)

  Pee, vajaan viikon kokemuksella sanon että ovat hyvät, kannattaa ostaa ja ihana äiti hankki ne varsin tarpeelliseksi ja toivotuksi lahjaksi mulle Stockalta! Eiväthän ne mitkään sirouden ilmentymät ole, mutta esim. koiran kanssa elävälle lähestulkoon pakolliset talvikeleille. Näillä voi juosta umpihangessa, seistä koirapuistossa, kahlata loskassa.. Ja mun mielestä ne ovat jotenkin aika söpöt kaikessa topatussa kömpelöydessään :D

 5. […] ruskeat nahkakengät. Inken mutsibloggaribuutsit. Nelliinan kumiankat. Lisäksi mainitsen Moumoun kumpparikorkkarit […]

 6. Olen kytännyt Hopen untsikkaa sillä silmällä. Onko mielestäsi Oikeasti lämmin ja koirankestävä? Itselläni vähän isompi karvanaama ja mietin, miten takin pinta kestää kuvan kaltaiset lämpimät vastaanotot.

 7. pilvi, kyllä mää uskaltaisin tälle peukut antaa! Varmasti on markkinoilla teknisempiäkin vaihtoehtoja, mutta ei niistä kyllä mikään näin kivalta ja ”hillityltä” ole näyttänyt. Lämmin se on ja huppukin on just sopivan valtava tuiskukeleille. Kangas ei ole mitään paksua goretexiä vaan aika pehmoista puuvillaa, joten jos uhkana on kovalla massalla suoritettavia hellyyshyökkäyksiä kynnet edellä, tietynlaisia riskejä materiaaliin voi liittyä. Ei se siis mitään paperia kuitenkaan ole, mutta ei sellaista kaiken kestävää enstexiäkään, vai mitä ne lapsuuden haalarit nyt olivatkaan… Kaapon kynnet tähän matskuun eivät kuitenkaan ole toistaiseksi kyenneet :)

  Ns. ”rönttätakki” mulla on sitten erikseen, sen laitan päälle silloin kun tiedän paikalla olevan paljon valtoimenaan juoksevia erikokoisia iloisia koiria!

  Summa summarum: Aivan mainio kaupunkiuntuvatakki, jolla väittäisin tarkenevan. Ensisijaisesti citykäyttöön ja siisteiksi kaavailluille koirakävelyille – ei ehkä pulkkamäkeen tai koirapainiin.