hei juoksuintoilijat!

Kävin lauantaiaamun kunniaksi tutustumassa Niken ja Undercoverin Gyakusou-nimeä kantavaan syysmallistoon My O My THE MEN:ssä. Mallisto, joka tuli myyntiin tänään, jatkaa pitkälti siitä mihin kevään mallisto jäi. Värimaailma on täynnä ihanan huomaamattomia maanläheisiä, murrettuja sävyjä – tämähän ei ole mikään itsestäänselvyys urheiluvaatteiden maailmassa. Vaatteista löytyy pienen pieniä teknisiä yksityiskohtia ja sama pikkutarkkuus toistuu myös kengissä.

Itse uusin jo keväällä juoksuvaatetustani mitä melkoisen kattavasti, joten en tällä kertaa osannut perustella itselleni mittavaa lisäsatsausta. Pieni täsmäisku oli kuitenkin pakko tehdä, sillä juoksukenkiä tarvitsee kuitenkin enemmän kuin yhden parin. Mukaan tarttuivat alimmaisessa kuvassa näkyvät Free 3.0 -tossut, jotka tuntuvat todella hyviltä jalassa. Toivottavasti tuntuvat yhtä hyviltä oikeassa käyttötarkoituksessaankin, koska en juuri tällä hetkellä kaipaa lisää tennareita arkikäyttöön.

Erottajalle siis, te herrat jotka kaipaatte vaihtelua alleviivaustussien väripaletin inspiroimaan urheiluvaatetarjontaan!

Kommentoi

  1. Täältä löytyy samat lenkkarit kirkkaan liloina. Juoksuaskeleita en noilla ole ottanut tässä viime kuukausien aikana, mutta ehkä kohta voi testata niitä oikeassakin tarkoituksessaan. Mutta ihan huiputhan nuo ovat!