ketuttaa

…mutta tällä kertaa hyvässä mielessä. Peter Jensenillä oli samanlainen kettupaita mallistossaan muutamia vuosia sitten, nyt ovat ketut tehneet comebackin. On se yhä varsin hellyttävä ja olisipa tuo myös omiaan piristämään tätä harmaata ja haikeaa maanantaita. Tänään nimittäin heräsimme viimeiseen maanantaiaamuun Kalliossa. Kyllä muutos haikeaksi vetää, vaikka kuinka olisi itse sitä tilannut.

Tuleva Töölön täti ottaa kukkahattuvinkkejänne vastaan.

Peter Jensen Unisex Fox Jumper £165, peterjensen.com

Kommentoi

  1. Kettuja eri kuoseissa ja muodossa tarjoilee perinteisesti myös Aubin & Wills, johon ainakin minä olen kovasti tykästynyt viime aikoina :)

  2. Tervetuloa Töölöön! Täällä myös ihasteltiin tänään kettuvillapaitoja ja surkuuteltiin kun ei osaa sellaista itse kutoa.

  3. Töölössä tapahtuu mutta illalla rauhoittuu siksi täydellinen paikka asua. Keskellä ja turvassa – paras paikka. Haluasitte kuulla vinkkejä, mutta tarkentaisitteko mistä päin? Museokadun etelä- vai pohjoispuolelta entä Runeberginkadun itä- vain länsipuolelta?

  4. Susie, minä tutustun! Kiitos kehotuksesta!

    alisa, kiitos! Ehkä me sitten tilataan moiset, mä en tämän elämän aikana moista opi tekemään :D

    manna, ihana kuulla, että olet viihtynyt, uskon että mekin :) Onnistuit kysymykselläsi paljastamaan minun suuntavaistottumuuteni, joten sivuutan tälleen mukahuolimattomasti ilmansuuntarajaukset ja kerron oman reviirimme menevän sinne Taka-Töölön puolelle ja Kisiksen korkeusasteille. Etu-Töölöstä tuttuja ovat lähinnä Atelje Finne ja Farang ja taaempaa Korjaamo, joten esim. kaikki mukavat kortteliravintolasuositukset ovat varsin tervetulleita!