11/06/12

Lähestyvä kesä saa meikäläisenkin ilottelemaan väreillä ja kuoseilla! Asuun on yhdistetty räväkästi mustaa ja musteensinistä. Värien raisun kontrastin huomaa keskipäivällä, kun aurinko osuu juuri oikeassa kulmassa silkkihelman oikeaan kohtaan.

(Todellinen väri-ilottelu eli Kaapon räväkänpunaiset valjaat ovat silkkaa sattumaa: noin pieniä ei löytynyt muissa väreissä – siis mustina tai ruskeina. Itse asiassa ne eivät ole edes koirien valjaat, mutta älkää kertoko hänelle. Traumoja saisi raukka, jos tietäisi kulkevansa ylpeänä punaisissa kissan valjaissa.)

Takki ja mekko COS
Aurinkolasit ja kengät Minimarket

Kommentoi

 1. Jotenkin en vain pääse yli tästä hiuskateudesta – pitää varmaan ensi kerralla kiikuttaa Inken kuva kampaajalle, että tälläiset mäkin tahdon! Tumma kokonaisuushan näyttää samperin hyvältä, erityisesti tuo COSin takki (vieläkin harmittaa, että ostin edellisen kevättakin ihmeellisessä ruskean sävyssä, vaikka arvoin mustan ja sen välillä. ensi kerralla en kelpuuta muuta kuin mustaa!).

 2. Ihana agentti-look! Kaapo rules!!

 3. Sini, tällaiset saa hyvällä kampaajalla ja kärsivällisyydellä :D Ollaan annettu kasvaa ja värjätty raidoin aina pikkuisen kerrallaan. Baby steps, baby steps.. Mutta hirveen helppo ylläpitää, kun ei tarvi ku 2 kk välein käydä laittaan vähän raitaa ja tasoittaa! Vähän toista kuin vanhan lyhyen blondi-otsis -kombon kanssa, hehe…

  Myönnän, että ihan alkuun meinasin jo luovuttaa, kun väri ei ollut ekan tummennusvärjäyskerran jälkeen oikein tumma eikä vaaleakaan.. Ja otsatukan poiskasvatus on aika raskasta puuhaa :) Olin jo napsauttamassa entistä ”kypärää” takaisin, kun jouduin yhden tärkeän palaverin takia perumaan kampaaja-ajan ja sain uuden vasta vähän vajaan kuukauden päähän. Tämäpä koitui pelastuksekseni, koska niiden viikkojen aikana pituutta tuli just sen inan verran lisää että aloin taas uskoa siihen, että ne kasvaa ja maltoin jatkaa proggista :)

  Että ei muuta ku sakset kuriin ja raidat kehiin, veikkaan että tämän tukan saa kyllä loihdittua lähes päähän kuin päähän :)

  COS:in takki on jotain takin ja jakun väliltä. Ostin jo tammikuussa, mutta nyt vasta on tullut käytettyä, kun sen päälle ei tarvitse pukea mitään – talvitakin alla se oikein mukavasti solahtanut! No, kesätakiksi sitten.. Mulla on sama malli ohuemmasta matskusta tummansinisenä, se taas on sellainen luottovaate, joka toimii kesät talvet. Jännää – sitä tosiaan luulisi, että se musta on aina se monikäyttöisempi, anna ruskeallesi mahdollisuus :D

  Pipsa, agentti ja agentin vaarallinen vakoilijaterrieri <3 Kiitos!

 4. Hyvä kampaaja löytyy, kärsivällisyyttä samaten – lyhyestä on päästy jo aika mukavaan mittaan, mutta malli on vielä vähän keskeneräinen, vaikka kasvateltu on jo pari vuotta… Väri on nyt aika vaalea, kiitos vaaleiden raitojen, mutta seuraavaksi ehdottomasti asteen tummempaan päin! Ei näilläkään hiuksilla enää huonoja hiuspäiviä juurikaan ole (kiitos Cloud Ninen), mutta aina kun näen sinun hiuksesi, omat tuntuvat väärän värisiltä :) Otsatukka sentään on jo saatu juuri ja juuri korvan taakse ylettyväksi – olen joka aamu tyytyväinen siitä päätöksestä kasvattaa se pois. Raidat on kyllä niin helppo ja kaunis ratkaisu!

  Hmm, aion kyllä pitää tuon ruskeankin takin, ehkä se vain kaipaisi seurakseen sen mustan! :D

 5. Voi Kaapoa kissanvaljaissa! Ei saa kertoa muille koirille! Itse asiassa taitaa olla vähän sama juttu kuin pojilla, jotka ovat pienenä joutuneet käyttämään siskojensa vanhoja sukkahousuja (oli tapana ainakin edellisellä vuosisadalla) :D

 6. Sini, ei se enää keskeneräinen voi olla, päätät vaan että se on valmis nyt :D Mulla ei tainnut olla mitään tiettyä päämäärää, jossain vaiheessa vain tajusin olevani jo tyytyväinen ja jätin tähän! Aika kului aika vikkelään tälleen päämäärättömästi harhaillessa…

  Cloud Nine kiinnostelee, mun GHD on alkanut piipittelemään holtittomasti. Rauta on kerran jo vaihdettu uuteen, se kuoli takuuajan sisällä alettuaan piippailemaan satunnaisesti ja sitten tulikin sulakkeen polttava oikosulku :( Sain uuden, mutta sekin näyttäisi kestävän vajaat 2 vuotta – hohhoi. Ehkäpä Cloud Nineä seuraavaksi? :)

  Susie, tää on ihan sama juttu :D Raukkaparka. Toivottavasti toiset koirat eivät naura sille…