syysdenimit

Lauantai-iltana yllätin itseni haikailemasta tämän A.P.C.:n syysmalliston denim-koltun perään. Hetkellisesti huolestuin: jämäkkää denimiä, pitkää hihaa ja helmaa kesäksi? Sitten silmään osuivat pöydällä lojuvat, kaappiin laittamista odottelevat päivän ostokseni: kaksi paria 70 denierin mustia sukkahousuja. Ihan linjassa ollaan.

Vuodesta toiseen ovat siis Niemisen kesät takuukuumia. Villaa ylle vaan, tytöt!

A.P.C. Pleated Dress in Flowing Denim, 255 €, apc.fr

Kommentoi

 1. Hahaa, just kans kuolasin tuon samaisen koltun perään. Tuntuisi sopivan tämän kesän kesämekoksi vallan mainiosti…

 2. A.P.C. <3 Kesäflunssaa poteva ymmärtää hyvin pitkähihaisten kesämekkojen ja panssarisukkisten hienouden.

 3. Viv, ihan on tämän alkukesän kelien mukainen tämä kesäkolttu! Tilataanko, eiköhän ala hellettä löytyä sen jälkeen?

  Sointu, voi kohtalotoveri! Minä podin juuri puolitoista viikkoa. Hirmuisen sitkeää sorttia, tsemppiä niiskutukseen. Olisit ehkä ansainnut sinäkin yhden tällaisen tai jotain muuta lämmintä, ettei vain mene koko kesä sairastaessa ;)

 4. Tilasin pari päivää sitten internetsistä Carvenin villakangastakin. Ja punaiset kumisaappaat. Olen siis varautunut kylmään ja kosteaan kesään sekä kesäflunssan mahdolliseen superlajikkeeseen. Pitkähihainen mekko tosin uupuu vielä kokoelmasta.

 5. Sointu, sun kesäkuviot kuulostaa kyllä just niin hyvältä että eiköhän toivota koleita kelejä ja kosteita nurmikoita :D Carvenin villakangastakki kuulostaa niin täydelliseltä, etten halua nähdä kuvaa, koska varmaan tukehtuisin kateudesta. Enjoy :)

 6. Takki saapui tänään. Se on musta, se on villainen , se on pitkä ja niin ihana että tukehdun onnesta :)

 7. Sointu, voi ei! Kuvauksesi tukehduttaa hieman täälläkin :D Onnea, kuulostaa ihanalta! Maltatko odottaa syksyyn vai onkos tulossa kuuma kesä?

 8. On ehkä pakko odottaa syksyyn. Mutta olen antanut luvan itselleni sovittaa takkia aina töistä tullessa. Ja silittää sitä nukkumaan mennessä. Ja voi olla, että tuon kuvan siitä työhuoneeni pöydälle. :D

 9. Sointu, todellakin, kuva koristeltuihin kultakehyksiin ja näytön viereen työpöydälle :D Aijai, tämä idea on laitettava työn alle!