rip welcome 2010 – 2012

Olin eilen päiväreissulla Tukholmassa. Reissun agendan nähdessäni riemuitsin, kun huomasin, että palaverien ja kotiinpaluun väliin oli jäämässä parin tunnin kolo kaupunkikierrosta varten.

Kokouksista selvittyäni suuntasin tuttuun tapaan Sibyllegatanille katsastamaan Welcomen loistavaa miestenvaatevalikoimaa. Mutta ovessapa olikin lappu, jossa kerrottiin liikkeen muuttaneen Jakobsbergsgatanille! Jalat alle ja liukkaasti sinne, siis.

Paikan päälle päästyäni tajuan, että osoitteesta löytää juuri sen uuden Our Legacyn liikkeen, jossa tovi sitten vierailin. Ei siis Welcomea ja laajaa valikoimaa, vaan silkkaa Our Legacyä. Our Legacy on toki mahtava, mutta ikävä jäi Engineered Garmentsia, Aldenia sekä kaikkia niitä muita merkkejä, joita Welcomen tangoilta saattoi bongata.

Höh. Welcomehan pystytettiin Our Legacyn ja Très Bien Shopin yhteistyönä, nyt toinen jäi kelkasta pois. Toivonkipinä kuitenkin kytee: tahot kuulemma kartoittavat vielä yhteistyömahdollisuuksia ja pohdiskelevat uutta konseptia uuteen liiketilaan. Odotan kuumeisesti, pidätän hengitystäni.. Kiirettä, pojat!

Kiitos menneistä vuosista – toivottavasti tälle saadaan vielä jatkoa!

Kommentoi

  1. Höh. Juuri tuo liike minulta jäi väliin viikon takaiselta reissultani. Mutta luulenpa, että lappu oli jo silloin luukulla. No, jääpä Tukholman tarjontaan jotain parannettavaankin sitten..