kausi-inspistä

Uusiseelantilainen verkkokauppa Area 51 taisi juuri opettaa minulle, miltä oikeastaan haluaisin näyttää tänä keväänä. Kuvat ovat tosin autumn-winter -lookbook-kuvia.. Niin, meillä on kevät, heillä on syksy. Kaikesta huolimatta himoitsen syysvaatteita maaliskuussa.

Nyt on pää pyörällä, taidan rauhoittaa tilanteen kiskomalla pipoa syvemmälle.

The Area 51 A/W 2012 Lookbook – kuvat Katherine Lowe

Kommentoi

  1. Veit sanat suustani ”miltä oikeastaan haluaisin näyttää tänä keväänä”. ;)

  2. Ai että mikä ihana lookbook. Ei taida olla ainuttakaan vaatekappaletta mitä en kelpuuttaisi omaan vaatekaappiin!

    featherandflock.blogspot.com

  3. Jennifer ja Alisa, kaiken kelpuuttaisin minäkin kyllä, mutta muistelisin omista kaapeista löytyvän jo jotain asioita, joita voisi yhdistellä vaihteeksi vähän poikamaisemmin/sporttisemmin, kuvien henkeen. Saapa nähdä, miten onnistuu…

  4. […] nyt siltä, että uusiseelantilainen nykymaku on järin lähellä omaani: tovi sitten ihastelin paikallisen verkkokaupan lookbook-kuvia ja nyt tuli tämä. Jos jollakulla on reissu suunnitteilla, annan mieluusti […]