ja varmasti matkin

Lisa Corneliusson puki päällensä Acnen näytökseen merkin kevätmalliston hameen ja yhdisti sen Niken juoksulenkkareihin. Inke Nieminen tärisee inspiraatiosta ja ihastuksesta sekä päättää välittömästi siirtää Niken Free Runinsa juoksumatolta yöjuoksuihin. Hurjan raikkaan näköistä ja taatusti käytännöllistä. Tämän trendin soisin pysyvän kuvioissa hieman pidempäänkin…

(kuva RODEORED / rodeo.net)

Kommentoi

 1. Ihana, täällä samat fiilikset! Ja jos ruottalaisiin ja tanskalaisiin on uskominen, niin tuo trendi todella on ja pysyy :) Pitääpä panna Free Runit partsille tuulettumaan.

 2. Vaikuttaa siltä, että keväästä on tulossa kepeän huoleton! Kiitos ruotsittaret ja tanskattaret, näissä jalanjäljissä kipittää kyllä ilolla mukana :)

 3. Samaa henkeä on näkynyt vuosia Nycin katukuvassa. Niin käytännöllistä, niin freesiä!

 4. Ihana kuva. Ihana. Ja saako tässä kohtaa huokaista helpotuksesta, että oma tyyli on edes hetken muotia? Olen aina kulkenut matalissa kengissä, lenkkareissa (ei siis tietenkään missään perusvalkoisisssa adduissa), ja kuvitellut niiden antavan kaikkiin asuihin kivaa rentoa särmää. Ongelmapolveni eivät koskaan ole antaneet periksi muuta käyttää ja nyt olen iloinen :)

 5. Apua! En ole vielä valmis tähän trendiin, mutta pidemmällä juoksulla uskon itsekin lämpiävääni tyyliin.

  Mut hei, yksi syy lisää hankkia ne free runit!

 6. ahahaa, taas on ympyrä sulkeutunut. mahti.

 7. missä vaiheessa aloin lämmetä tälle trendille? Olin varma että tää on niitä ”ei ikinä”-juttuja.. Mutta hyvältä vaan näyttää, täytyy myöntää.

 8. Emmi-Liia, juoksulenkkareita en ole kyllä noteerannut kevätretkilläni kahtena viime vuotena, Converseja yms. tennareita tietty. No, silmät auki taas toukokuussa ;)

  mariaelina, eiköhän oma tyyli voita aina kaikki trendivillitykset :) Tavallaan hauskaa olla joskus ajankohtaisempi kuin yleensä, olen itsekin havahtunut joskus moisiin hetkiin. Vahingossa trendikäs – that’s how I roll…

  Ande
  , tämähän on sikäli hyvä trendi, kun ei jää käyttämättä kuumimman aallon laannuttua. Siitä sitten lenkkipoluille ;)

  stellagee, no näinpä! Hirmu tervetullut sulkeutuminen, musta on parasta kaiken äkillisen freesiyden lisäksi se, ettei hierrä eikä hankaa.. Enkä minä niillä koroilla koskaan oikein ole oppinut viihtymään :)

  wikke, hitto kun tajuaisi aina juuri ne hetket, kun aivopesu on tehnyt tehtävänsä ja vaihtaa leiriä :D

 9. Kyllä voittaa ilman muuta, oma tyyli siis. Ja olet oikeassa, tavallaan on hauskaa olla ajankohtainen – kohta se on sitten taas jokin muu asia ja ihan hyvä niin.

  Ja heh, huomasin kirjoitettuani aiemman kommenttini että se haiskahti epäilyttävästi tyylille ”minä pidin tästä jo silloin kun nämä pojat soittivat autotallissaan” – ei ollut tarkoitus kyllä :)

 10. […] Jatkaisin vielä hetken aiheesta lenkkarit. […]