new york, new york

Lounastauolla horjahdin sisään työpaikan naapurissa sijaitsevaan ja varsin ihastuttavaan sisustus- ja sekatavarapuotiin. Poistuin kainalossani rullallinen New Yorkia. Järki lähti, en voinut vastustaa.

Tuli väkevähkö déjà vu -fiilis. Muutama kuukausi sitten eksyin lounastauollani työpaikkani naapurissa sijaitsevaan, myöskin vallan ihastuttavaan paperitavaraliikkeeseen. Sieltäkin onnistuin poistumaan Nyki-rullan kanssa.

Jospa sitä sitten hakisi Stockalta toiset samanlaiset mustat kehykset ja ripustaisi uuden New Yorkin sen vanhan viereen. Kelpaa noita tuijotella aamukahvia hörppiessä, mukava suunnitella seuraavaa reissua. Mutta toivotaan, että lounasretkieni varrelle ei enää kovin montaa uutta New York -printtiä tarjoavaa putiikkia löydy: näille minä en näköjään pysty sanomaan ei.

Bold & Noble New York City Type Map, 45 €, mariankadunolkkari.com

Kommentoi

  1. Ei ollenkaan pahoja horjahduksia! Noihin kauppoihin on pakko päästä penkomaan, kun tulen Hesaan seuraavan kerran!

  2. Taru, poikkeahan Krunaan seuraavalla retkelläsi, ikuisen sunnuntain kaupunginosan kivijalkoihin kätkeytyy toinen toistaan liikuttavampia putiikkeja. Lounastat sitten retkelläsi Qulmassa (http://qulma.fi/), josta saa Suomen parhaat keitot ja muuta herkullista.

  3. Oi, Mariankadun olkkari on ihastuttava puoti!

  4. hihii, yllätytköhän edes, jos kerron, että eka horjahdus on meille raahattu Nykistä saakka (tai ainakin ihan samannäköinen, maksoi kyllä kymmenkertaisesti, argh-argh-argh) ja tuota tokaakin ihasteltu, oi oi.

  5. Kiitos Inke vinkeistä!

  6. Hertta, no en kyllä – olet vähintään yhtä paha tässä Nyki-hörhötyksessä kuin meikäläinen! Skoolataanpa sille sitten paikan päällä keväämmällä… :)

    Taru, eipä kestä! Hyvien keittojen ilosanomaa on kiva levittää :D

  7. Oliko noita ihastuttavia Nyki-rullia siellä useampia kappaleita? Haluun saman!

  8. Maria, nyt täytyy kyllä myöntää etten muista, nappasin oman paniikissa kainaloon etten vain jäisi ilman :) Muistelen nähneeni yhden kehystettynä ikkunassa ulos kävellessäni, joten viimeistä en napannut! Sinne vaan tiedustelemaan, ihana puoti…