pantterina

Se on kyllä siinä ja siinä, mutta juuri tämän verran leopardia voisin ehkä kantaa. Eläinkuosi painettuna haalean pistaasinvihreälle pohjalle savunharmain ja luonnonvalkoisin täplin on noinkin isona pintana huomattavasti innoittajaansa freesimpi ilmestys. Tykkään, mekon pariksi pukisin todennäköisesti harmaata villaa suurina pintoina. (Niin, niinhän kyllä puen oikeastaan kaiken muunkin kanssa…)

Asusteissa se alkuperäinen musta-ruskea leopardi hillitysti – ja ehkäpä hieman odottamattomasti –  toteutettuna mielestäni toimii.. Vieläkin kirpaisevat ne Acnen parin vuoden takaiset leopardimokkasiinit, jotka jätin aikoinaan väliin ja joita vieläkin lähes viikoittain muistelen. Summa summarum: eläinkuosit mielummin rentoina, olalla roikkuvina ja huolettomina pussukkalaukkuina kuin särmikkäinä kiiltonahka- ja kultatehostein, leopardikengät matalapohjaisina tossuina korkkareiden sijaan, kiitos. Ja ehkä hailakanvihreinä mekkoina, kuka ties

A.P.C. Leopard-print Woven Silk Dress, 290 €, net-a-porter.com

Kommentoi