glory days

Tiesittekö, että Helsingistä löytyy kauppa, jossa on ehdottomasti laajin näkemäni valikoima Red Wing Shoesin kenkiä? Ja siis ehdottomasti laajin: olen vieraillut merkin nimeä kantavissa liikkeissä sekä Berliinissä että Lontoossa, eivät vedä vertoja. Liikkeestä löytyvät muun muassa aiemmin hehkuttamani Iron Rangerit, 875:set sekä kymmeniä muita malleja. Mikä parasta, jos omaa kokoa ei löydy, se on tilattavissa.

Jos joukossanne on muitakin Red Wing Shoesin ystäviä, jotka eivät ole kuulleet tällaisesta liikkeestä, niin kerrottakoon että sen nimi on Old Glory General Store. Löydätte sen Helsingistä osoitteesta Albertinkatu 31 A ja se on auki seuraavasti:

ti – pe klo 11 – 18
la klo 11 – 16

Käykää tutustumassa! Hyvänä päivänä kaupasta löytyy myös todella sympaattinen 8-vuotias koira. Äläkä pelästy, jos se haukkuu astuessasi ovesta sisään – se on vain rapsutusta vailla.

Kommentoi

  1. Kiitos vinkistä! Olisko kerrankin niin, että ei tartte tilata netistä kenkiä…