anteeksi, mutta nyt on vähän hoppu…

…ehdin töistä kotiin vasta kahdeksalta ja kotona odotti uusi hyötylelu. Sitäpä sitten näperrellään loppuilta!

Pitäkäähän peukkuja, että kaikki tiedot siirtyvät vanhasta puhelimestani uuteen jotenkin kivuttoman saumattomasti.. Minulla on nimittäin mitä melkoisen lyhyt pinna, olen aika paha suustani ja ratkon mahdollisia ongelmia tarvittaessa läpi yön terrierin sinnikkyydellä, vaikka oikeasti haluaisin mennä joka ilta nukkumaan jo kymmeneltä.

Kommentoi

  1. Okei. Ei ole helppoa, kivutonta eikä saumatonta.
    Argh.

  2. jippikaijee, huomenna minäkin saan omani, tuskin maltan odottaa! <3 Puhelinhan pitää uusia kahden vuoden välein. Eikö pidäkin? Tuo linkkaamasi vanha postaus huvitti, siis vain siksi, että silloin iphone oli vielä hienostelevien trendiniekkojen puhelin. Nykyisinhän niitä on joka toisella jannulla.

  3. ps. toivottavasti saat tiedot siirrettyä. mä jotenkin elättelin toiveita, että se olisi helppoa, kun sain kaikki tiedot niin helposti ainakin ipadiin. mutta ehkä tää uusi käyttöjärjestelmä tuo ne vaikeudet..

  4. No ei tää niin kauheeta.. .Tulipahan poistettua n. 50 % ohjelmista kun ei suostunu synkkaan, joista kyl valtaosa oli ihan yhdentekeviä höpönlöpöjä ja ilmaisia – saahan ne takas jos sattuu jostain syystä kaipaamaan.

    Muutoin vaikuttaa kyllä kivalta.. Tai no, hyvin tutulta mutta nopeemmalta ja toiv. akkukesto on eri tasoa ku 2 vuotta TODELLA KOVASSA käytössä olleessa vempeleessä :)

  5. […] Jan « anteeksi, mutta nyt on vähän hoppu… […]