viiniä

Syksyisin tekee kyllä mieli punaviiniä. Parasta siis verhoilla itsensä varmuuden vuoksi viininpunaiseen, ei haittaa jos läikkyy.

Ei vaan siis.. Punkun väitetyistä terveysvaikutuksista huolimatta lienee parasta nauttia valtaosa viininpunaisestaan ulkoisesti vaatteina ja kynsilakkoina. Minulle kelpaisi näin ensi alkuun tällainen iso annos ruotsalaista Rodebjerin punaa. Punaviini kuulemma suojaa soluja, ehkäisee vanhenemista sekä voi estää painonnousua – eiköhän yksi mekko tee saman, kunhan ottaa tarpeeksi peittävän mekon ja napakan koon.

Punkeron haittapuolina taas mainitaan sydämentykytykset ja kohonnut onnettomuusriski. Kyllä täällä kuulkaa kovasti pamppailee jo ja verkkokauppa-onnettomuusriskikin kasvaa oikein kohisten tuota kolttua tuijotellessa…

Rodebjer Sedna Dress, $265, rodebjer.se

Kommentoi

  1. Horihori-hiushorinaa! (Tavoitteenani nähdä lisää sun tukkaa) http://www.lily.fi/juttu/viikonlopun-kahdeksan-tukkaikonia

  2. Voi kiitos Jenna! Enpä olisi uskonut, että ensimmäinen jumppatuntien ulkopuoleinen ponnari on maininnan arvoinen. Ehkäpä toistekin ponnarille vaan?

    ps. Uskaltauduin kokeilemaan kuivashampoota kampauksen pohjaksi – kyllä, olen myöhäisherännäinen. Ja mitä olenkaan menettänyt! Liukas liru pysyi paikoillaan kuin tauti. Vau.