vihertää jo

Viisi päivää sitten julistin ikisuosikkini A.P.C.:n onnistuneen tekemään kerrankin sellaisen malliston, joka ei saa minua massiivisen kulutushysterian ja epätoivoisten tahtotilojen pauloihin.

Pyh, pah ja pelistä pois, Inke – A.P.C. oli taas askeleen edellä ja harhautti maanista ranskisvaatefania jättämällä jälleen kerran ne malliston parhaat palaset verkkokaupan ulkopuolelle.

Onneksi Beamin sisäänostoissa on joku ollut valppaana, koska puodin tangoille ja hyllyille oli päätynyt näköjään enimmäkseen niitä ilkeiden ranskalaisten internetin ihmemaan ulkopuolelle jättämiä namusia. Itse päätin uskaltautua vallan väri-iloittelemaan näin ruska-ajan hengessä: tummanvihreäkin neule onnistuu omalla tavallaan olemaan se kaivattu ja piristävä pilkahdus tummansinisen ja harmaan sävyttämään garderobiini. Suosittelenpa metsäistä sävyä muillekin – mikä oiva ja helposti lähestyttävä väri meille kaikille kirjavia kokonaisuuksia kammoaville.

Vieläpä pitäisi onnistua ikuistamaan tämä viherpiiperö tositoimissa: asukuvat ovat jääneet täysin paitsioon kesän rientojen lakattua ja herätys-töihin-kotiin-syömään-nukkumaan -putken käynnistyttyä. Uskaltaisikohan sitä luvata teille ensi viikolle edes muutamat sukkien tuijottelut olohuoneen nurkassa?

A.P.C. Cardigan Dame, Beam

Kommentoi

  1. Viikonloppuna lupaan ottaa vaikka sata asukuvaa, otat vaan sen Louis Vuittonin matkavaatekaapin mukaan ja vaihdat asua vähintään kolme kertaa päivässä.

  2. Ehdottomasti – kuriiripalvelu toimittanee matkavaatekaappini sinne Tampereelle jo perjantaina aamupäivästä. Laitoin kämppiksellesi meiliä ja pyysin tyhjentämään sen huoneensa hyvissä ajoin; tekniikan pojat tulevat asentamaan taustakankaat, salamavalot ja sen tuulikoneen jo tässä loppuviikosta vaatimatonta pientä viikonloppustudiota varten.

    Kai sinne mahtuu meikkipöytä? Varaa myös yksi superlonpatja entouragessani matkaavaa meikkaaja-kampaajaa (siis Westmanin Gucci, oottehan te jo tavanneetkin) varten.

    Ihanaa viettää rento viikonloppu Tampesterissa! Tilaahan siipelöisiä odottelemaan! <3

  3. aloitin juuri eilen tuon värisistä sukkiksista. ehdottomasti paras syksyn muotiväreistä minusta.