whyredin syksyä

Ounastelin helmikuussa Whyredin syystarjonnan viehättävän minua vielä kesähelteiden jälkeenkin. No, vaikka kovasti toivonkin hellepäiviä vielä muutaman siunautuvan, olen mitä melkoisen varma siitä, että nämä kaunokaiset kiehtovat yhä syyskuussa ja pitkään siitä eteenpäinkin.

Hirmuisen nättejä värejä, jollain mystisellä tavalla kirkkaita muttei räikeitä. Kirkasta vihreää on kaappiini jo hissukseen hivuttautunutkin, saattaisihan sieltä löytyä tilaa myös poltetulle oranssille jos oikeanlainen yksilö sattuisi vastaan tulemaan. Pienet pirteät pilkut eivät liene olisi pahitteeksi kaapissa, jossa ei värien kirjolla juuri juhlita…

Ja joo, tuon hillityn-hallitun väri-iloittelun lisäksi mieltäni ilahduttavat vaatteiden pelkistetyn yksinkertaiset leikkaukset. Minä haluan housuni kapeina, jakkuni lyhyen laatikkomaisina ja helmani lyhyinä – ilmeisesti sen taannoin ilmestyneen lampun hengen kysymät kolme toivettani ovat nyt toteutetut.

Kommentoi