whyred a/w 2011

Tässäpä video, olkoonkin että noin lähtökohtaisesti en jaksa katsoa netistä liikkuvaa kuvaa ellei kyseessä ole jotain jackrussellinterrierin pentuihin liittyvää. Whyredin vaatteet vaan sattuvat kiinnostamaan tällä hetkellä mitä melkoisen paljon, Veeran napsimat kuvat Tukholman muotiviikkojen näytöksestä aiheuttivat palavan halun nähdä lisää sitä, mitä todennäköisesti tulen kesäkuukausien jälkeen halajamaan.

Todella hyvään suuntaan on merkki vaatteitaan vienyt. Melko simppeliä, mutta ei liian graafisella tai rajulla tavalla. Värien käyttö on toimivaa, minussakin heräsi halu kokeilla joskus jotain kirkkaampaa vihreää.. Mieluiten sen ruututakin muodossa. Miksi näitä pitää odottaa ensi syksyyn, tahtoo heti!

Kommentoi

  1. […] helmikuussa Whyredin syystarjonnan viehättävän minua vielä kesähelteiden jälkeenkin. No, vaikka kovasti toivonkin hellepäiviä vielä muutaman […]