Kommentoi

 1. Sun täytyy ensin ostaa samanlainen ”maailman suurin laukku” kuin Eevalla. Sinne mahtuu kaikki! :)

 2. Auttakaa tätä hätäistä naista! Olen odottanut nyt viimeiset pari viikkoa APC:n alea alkavaksi! Hitto kun ei vain tunnu alkavan… Alkaa kohta tuon alen kyttääminen haittaamaan jo työntekoa : )
  Onko teillä mitään käsitystä siitä milloinka tuo ale mahtaa käynnistyä?! Muistelen, että viime kesänä ale APC:llä alkoi kesäkuun alkupuolella, ja nyt ei sitten tunnu alkavan ei sitten millään. (Kuten ehkä vaistoatte, olen epätoivoinen…. Tahdon ”pari” juttua…. :)
  Kiitokset jo etukäteen!

 3. Nina, mä en tajua miten se Eeva jaksaa kantaa sitä! Oon niin kade. Mulla on välillä olat jumissa jo Alexasta :/

  Esteri, ei mitään hajua! Yritin etsiskellä blogin puolelta josko oisin viime vuonna raportoinut alen alkamisesta mutta en ainakaan löytänyt.. (Ja nyt olen hivenen huolissani – olenko unohtanut raportoida jotain A.P.C.:hen liittyvää?!)

  Sen muistan, että niiden talviale taisi alkaa mystisesti torstaina, tarkkailehan tilannetta! Pidän peukkuja että saat metsästämäsi.. Paitsi jos haluat samoja asioita kuin minä, sitten julistan sodan :D Ei vais, tsemppiä!

 4. APUA, mitä jos se alkaa nytkin torstaina? Ja mä oon just sillon PerSu Alkossa! Mulla ei myöskään ole rahaa. Kiltti A.P.C., aloita alesi vasta ensi viikolla s’îl vous plaît merci bon kthxbye.

  PS. mulla ON niskat jumissa, ihan koko ajan!

 5. Eeva, no jos se alkaa niin toimin vastapalveluksena sun etäshoppailijana! Ja PS, en yhtään ihmettele! Mulla tuntuu jumitusta hartioissa heti ku kannan jotain kainalolaukkua suurempaa…

 6. Esteri, IT’S ON!

 7. JOO-O! : )

 8. Saithan haluamasi?

 9. Melkein. Yhtä vaille. Eli olen tyytyväinen. Ja elättelen vielä toiveita, että joku palauttaa tuon puuttuvan vaatekappaleen, ja minä onnistun saamaan sen…. Eli ensin piti kytätä alen alkua ja nyt täytyy kytätä palautuksia. Ei ole helppoa tämän naisen elämä!
  Kaunista Juhannusta teille!!