sataa sataa ropisee

Kesäsadetta? Antaa tulla vaan!

Pikapyrähdyksellä Beamiin oli kohtalokkaita seurauksia – mukaan tarttui Adidaksen puutarhurisadetakki, vieläpä miesten tangosta. Tuossa edeltävässä lauseessa on jotenkin niin paljon väärin, silti takki on pelkästään oikein. Että niitä viljelyshommia odotellessa sitten, johan mulla on tuossa ikkunalaudalla kasvamassa hivenen nuupahtanutta basilikaa ja tammenlehväsalaattia…

Kommentoi

  1. […] Uusi sadetakki jäi aamulla naulakkoon ja mukaan lähti mokkatakki, sekin oikeastaan vain muodon vuoksi – mitä siellä nyt takilla tekee. Kuvassa kiiltelevä märkä katu paljastanee miten se puistopiknik sitten päättyi, eipä niitä juustojakaan toisaalta siinä vaiheessa enää hirmuisesti ollut jäljellä. Skumppaa löytyi sentään lisää sisätiloista, luojan kiitos! […]

  2. […] töihinlähdön aika ja nappasin itsevarmoin elkein naulakosta sadetakkini. Olin hetkellisesti jopa hieman ylpeä – fiksu tyttö, vaatteet sään mukaan. Kiskoin sadetakin […]