bon iver: bon iver

YouTube Preview Image

Julistimme Inken kanssa ikuista rakkauttamme Bon Iverille 25. syyskuuta vuonna 2008 Kööpenhaminassa, Vegassa. Olimme juuri saaneet todistaa yhtä parhaista keikoista ikinä. Siinäpä oli keikka, jonka aikana ihokarvat pysyivät pystyssä alusta loppuun saakka ja silmäkulmatkin kostuivat liikutuksesta kerta toisensa jälkeen.

Tämä uusi biisi, Calgary, on kesäkuussa ilmestyvän levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu ja odotukset ovat katossa. Biisi on muuten ladattavissa ilmaiseksi bändin kotisivuilta, kipi-kipi!

Liput ovat muuten jo ostettuna marraskuiselle Tukholman keikalle. Enää pitäisi vaan selvittää miten pääsisi myös Oslon tai ja Köpiksen keikoille… Helsinkiin eivät ilmeisesti ole tälläkään haavaa tulossa.

 

Kommentoi

  1. Jee, hyvin tehty!

  2. Ahh onpa kiva biisi.

  3. Jenna, tehkää perässä ;)

    Sasu, eikö? Parasta taas hetkeen.

  4. Olin ite just lähdössä silloin Tukholmasta, kun Bon Iverillä olis ollu keikka 2008. Nähtiin aika pirun komea keikkajullari, joka näin jälkikäteen olis pitänyt ottaa talteen. Vähäsen kade pitää nyt olla, kun itsellä tulee jäämään toista kertaa putkeen bonit ja iverit väliin. Ehkä ne saadaan vielä Suomeenkin :)

  5. Ajattelinpa vinkata, että uusi levy on kuunneltavissa kokonaan täällä: http://www.flausenkopf.com/musikke/online-kostenlos-horen-bon-iver-bon-iver-full-album-stream-839/ ja aiai kun kuulostaakin hyvältä!