to kike or not to kike

Kappas, löysin internetin syövereistä näköjään vielä yhden A.P.C.:n kesämalliston vaatteen jota en ole ehtinyt blogin puolella esittelemään. Tässäpä se olisi: mekko, jonka kuosi on ihana, värit täydelliset, hihat kivan kesäiset, matskuna hyvä puuvilla 70% – pellava 30% -sekoite…

Kysymys: onko tuo etuosan nyöritys totaalisen Kike Elomaa, vai antaako mekon muu täydellisyys sen anteeksi? Kuvassa se ei näytä laisinkaan pahalta, mutta on sitä toisaalta ennenkin menty pelkkien kuvien perusteella tehtyjen oletusten ja tulkintojen kanssa pahemman kerran metsään. Eräskin kyseisen ranskalaismerkin tulkinta keväisestä, viattomasta puuvillapaidasta osoittautui päälle puettuna kaula-aukoltaan ns. hivenen antavammaksi kuin kaikki muut vaatteeni yhteensä. Tulipahan palautusprosessissa opittua, että A.P.C.:n korvaa tilausvaiheessa maksetut postikulut.

A.P.C. Lace-Up Dress, 145 €, apc.fr

Kommentoi

 1. Tiiätkö, mun etunimeksi piti tulla Kirsikka, mutta vanhemmat luopui siitä koska pelkäsivät että mua aletaan sanomaan Kikeksi. Voidaan siis olla yhdessä Kikejä, jos hankit ton mekon!

  Mun piti kysyä, että tiedätkö arvon A.P.C.-asiantuntija, mistä kummasta on kyse, kun nettikaupoissa ja esim. Beamissa on myynnissä sellaisia A.P.C:n vaatteita, joita ei ole niiden omilla nettisivuilla ollenkaan? Täysihintaisia ovat, joten tuskin mitään edellistä sesonkiakaan. Löysin nimittäin Beamista ihan täydellisen hameen, mutta mulla ei ole hetkeen varaa ostaa sitä, joten ajattelin että jos mun koko loppuu saan sen aina netistä. Mutta sitä ei ole MISSÄÄN. Mitäs tämä tämmöinen? Ja La Garçonnessakin on ihan eri vaatteita kuin A.P.C.:n omilla sivuilla!

 2. Hei Kike! Jos en hanki mekkoa, saatan silti sanoa sua pari kertaa Kikeksi. Jos et lyö. :)

  A.P.C.:n nettisivuilla oleva tarjonta on vain.. No, valikoima. En ymmärrä mikä järki tässä on, mutta näin on ollut jo pitkään, jollei aina. Hiivatin outoja välillä nuo ranskalaiset.

  Minä oon tilannut A.P.C.:n nettikaupasta meilitse vuosien varrella kaksi tavaraa jotka eivät olleet heidän sivuillaan: yhden mekon joka loppuunmyytiin toisesta nettikaupasta ennen reagoimistani sekä mun rakkausduffelin, jonka tilasin A.P.C.:n kautta koska se tuli sieltä hitusen halvemmaksi kuin Net-A-Porterilta. Duffeli tosin tuli nettikauppaan n. kk mun tilauksen jälkeen, mutta meilitse sen sai etukäteen ;)

  Tarkka kuvaus (ja jos mahd., tuotteen nimi tms. tai linkki toiseen nettikauppaan) meilitse mailorder (at) apc.fr, mä oon saanu hyvää ja nopeaa palvelua sujuvalla englannilla.

  Mikä hame on kyseessä, Eevaseni?

 3. Hahaa, arvasin, että suhun voi luottaa! Täytyy palkkapäivän jälkeen käydä Beamissa, ja jos se on tosiaan myyty, niin otan yhteyden suoraan Ranskaan.

  Hame on sellaista tosi napakkaa vaaleansinistä, vähän chambray-henkistä kangasta ja ulottuu ehkä puoleen reiteen. Se ratkaisis kaikki mun kesän pukeutumispulmat, koska mun kaappi on täynnä hameita, joista yksikään ei istu mun päälle – joko ne on valmiiksi liian lyhyitä, hilautuu kainaloihin tai lentää pienimmänkin tuulenpuuskan mukana korviin. Argh!

 4. Mistä ihmeestä löysit tuon ihanan mekon? Selasin noita A.P.C:n nettisivuja ympäri ämpäri ja kaikilla eri kielillä ja mistään ei silmääni sattunut moinen… ARGH!

 5. Hilkka, A.P.C.:n sivut on ihan dorkat kun siellä ei voi linkittää suoraan haluamaansa tuotteeseen :/

  Suunnistusohjeet: sivuilla http://www.apc.fr valitse Women -> Search -> Dresses 1, siellä se luuraa viimeisen rivin viimeisenä :)