run to the hill-side

Nimesin bandanat viime vuoden asusteeksi ja veikkaisin, että ne yltävät melko korkealle myös tämän vuoden listalla. Kärkisijoille päätyvät taskuliinatkin.

Moisista huiveista ja liinoista kun puhutaan, on mielestäni yksi valmistaja yli muiden: The Hill-Side. Siinä missä muut valmistajat keskittyvät silkkiin, pellavaan ja puuvillaan, The Hill-Side pitäytyy pikkaisen paksummissa ja ronskimmissa kankaissa. Tämän ansiosta he myös erottuvat edukseen, etenkin hieman arkisimmissa asusteissa.

Tänään saapuivat Yhdysvalloista yllä olevat taskuliinat ja bandanat. Jokainen nätisti pakattuna ja toinen toistaan hienompina. Lupaan, etten yhdistele näitä samankuosisia enkä myöskään -värisiä keskenään – matchy-matchy, paha paha.

Kommentoi

  1. Erinomaisia taskuliinoja! Saanko kysyä, mistä tilasit?

  2. Hei Jari,

    tilasin omani Blackbirdistä, http://www.blackbirdballard.com/
    Suosittelen! Varo tullimaksuja :/

  3. Tykkään kyllä kovasti Hill-siden liinoista, ja paljolti samoista syistä kuin tuossa jo mainitut. Vaan moitettakin täytyy antaa – tässä hintaluokassa mielestäni tulisi kyllä olla jo käsin viimeistellyt reunat. Etenkin kun yhtiö tuntuu pelaavan tuollaisella käsityöläis/heritage-imagolla…

    No eihän sitä kaikkea voi saada.

  4. Kiitos Jan!