aku ankka dragissa

Olen kahden vaiheilla: hienointa ikinä vaiko täydellinen naamiaisasu? Tarvitseeko näiden vaihtoehtojen sulkea toisiaan pois? Hinta ei varsinaisesti naurata, mutta mekko hymyilyttää. Ehkäpä myös kanssakulkijoita, kertokaahan mielipiteenne. (Mutta voi toki olla, etten kuitenkaan tottele. Kuriton kakara kun olen.)

Mekko Sonia by Sonia Rykiel, My o My Erottaja.

(ps. Parempia kuvia mekosta esim. matches.comin puolella.)

Kommentoi

 1. Hieno! Seilorityyli puree aina.

 2. Puoltoääni täältä :)

 3. Ei kiesus, että on hieno! En tosin varmaan uskaltautuisi itse käyttämään, on lapsuusajan traumoja merimiesmekkojen sidottavista silkkinauhoista. Jäi yhdessä kuoroesityksessä laulut väliin kun itkin sitä, että nauhat olivat auenneet enkä itse osannut vielä sitoa rusettia :/

 4. Suloinen! Onko sulla tummempi tukka?

 5. Ihana! Sopivasti tyttömäinen seilori, tykkään (:

 6. oh yes!

 7. Katsoin kuvat linkistä ja siellä mulle tuli mieleen lentoemännän vaate.
  Sen sijaan tässä sun kuvassa ei.
  Enpä tiedä. Kiikun – kaakun.

 8. Ah oui! Toimii sun päällä :)

 9. toimii, yllättävää kyllä! voisin kuvitella mekon näyttävän naamiaisasulta noin 99% ihmisistä päällä. kuuluminen siihen yhteen jäljelle jäävään prosenttiin on siis mun mielestä painava syy ostaa kyseinen vaate;-)

 10. Kiitokset kommenteistanne, olittepas mekon puolella! Nyt kävi kuitenkin niin, että menin ja hassasin rahani aivan muihin mekkoihin. Harmittaa hieman, mutta ei ollut pokkaa ostaa tällaista showstopperia, päädyin käyttökelpoisempiin vaihtoehtoihin, joita voi asustaa toisenlaisiksi ja jotka toivottavasti ovat mieleenpainuvia hieman eri tavalla kuin tämä. Tätä en olisi todennäköisesti koskaan pystynyt töihin päälleni laittamaan, lisäksi kaula-aukko on hieman antavampi kuin millaisiin olen tottunut.

  Höh. Harkitsen asiaa uudelleen, jos mekko tulee sattumalta vastaani alennusmyynneissä – lienee älytön idea hankkia kaappini kallein mekko, jos se on sellainen jota ei oikeastaan voi käyttää kuin muutamia kertoja vuodessa. Tai no, voisi varmaan enemmänkin, mutta kun en välttämättä haluaisi tehdä tästä univormuvaikutteisesta mekosta univormua ;)

  Jo tästä selittelyn määrästä huomaa, että mua ehkä vähän harmittaa tämä päätös jättää väliin. Menen silittelemään toisia sinisiä mekkoja, jotka ovat kaukana rohkeasta seilorista mutta sopivat täydellisesti tällaiselle hieman pölyttyneelle nuorelle kirjatädille :D

 11. Antava lentoemomekko. Pakko tykätä.

 12. […] jättää Hannan antavaksi lentoemomekoksi kuvaileman seilorihenkisen Rykielin väliin kun viimein löysin tämän. Minkäs sille mahtoi, kun tunsin oloni kaikin puolin […]