suoraan laatikosta

Olen ollut koko viikon työmatkalla, ensin aurinkoisessa Tukholmassa ja nyt sateisessa Kööpenhaminassa. Upeita kaupunkeja molemmat, mutta työmatkalaisena ei valitettavasti pääse nauttimaan kaikista antimista. Kaksipiippuinen juttu.

No, Tukholmassa ehdin kuin ehdinkin pyörähtää ainoassa itselleni ehdottoman pakollisessa liikkessä, Welcomessa. Ja satuinpahan paikalle hyvään aikaan, he olivat nimittäin saaneet ison Engineered Garmentsin lähetyksen puolta tuntia aiemmin. Kyllähän siinä laatikkoa penkoessa tunsin olevani kuin pikkupoika jouluaattona… (No, pikkupoika, joka joutuu maksamaan lahjansa itse.)

Lienee itsestään selvää, että tarjolla oli mielettömän paljon hienoja vaatteita ja asusteita, mutta taloudellisista syistä jouduin harmikseni hillitsemään itseni. Tyhjin käsin en kuitenkaan suostunut poistumaan, vaan mukaani tarttui Engineered Garmentsin beige pikkutakki. Se tulee taatusti olemaan kevään ja kesän ehdottomia suosikkeja ja siitä on myös luvassa hieman laadukkaampia kuvia, kunhan pääsen takaisin Suomeen.

Kommentoi