sunnuntai-inspis

Easy like sunday morning…

Hauskan näköinen kokonaisuus, vaikka mikään ei oikeastaan sovi mihinkään – ainakaan paperilla. Tykkään, ja ehkäpä innostun yhdistelemään omia vaatteitani hieman uusilla tavoin ilmeisesti viimein saapuneen kevään kunniaksi.

Raja mielenkiintoisen yhdistelijän ja totaali-hobon välillä on tosin pelottavan häilyvä… Sanokaahan siis suoraan, jos muutun epähuomiossa katuojasta ylös könynneen näköiseksi.

(kuva thelocals.dk)

Kommentoi

 1. Todella siisti tyyli! Varsinkin tuo ruskea laukku – mustat kengät -yhdistelmä ei aina toimi, mutta tässä se on saatu näyttämään tyylikkäältä. Liekö sitten noi muut vaaleat värit, jotka tasapainottaa tota mustaa/tummaa alaosaa.

 2. Ilona, mä menen ihan jäihin kun alan miettimään perusteluja sille miksi tämä jotenkin mielestäni toimii :) Kokonaisuus on vissiin enemmän kuin osiensa summa.

 3. Stella mainosti, että lenkkeilet ahkerasti. Onko luvassa lenkkeilypostauksia?

 4. Hei, apua!

  Mistä saa Peter Jensenin ihania miestenvaatteita? Etsin kettu- tai koiravillapaitaa (köh) kettujen ja koirien kanssa, mutta en kai vaan osaa. Vetoan tänne, koska täällä varmasti Joku Tietää.

  Merci & pardonnez-moi,

  Elina

 5. Heh – saat mun Burberryn poplarin lainaan! Hihoja vaan käärimään.

 6. Angela, paineita, paineita – en koe liikkuneeni ihan NIIN paljoa kuin mitä Stella on kokenut mun liikkuneen :D Olen raportoinut suht tuoreesta liikuntaherätyksestäni aina toisinaan, kaikki tähän mennessä aiheesta kirjoitetut jutut löytyvät osoitteella http://www.issues.fi/category/hon/liikunta-hon/

  Lenkkeily on ollut talven aikana hieman jäissä koska.. No, on ollut HIEMAN jäistä. Vastapainoksi olen menettänyt järkeni lopullisesti ja liittynyt kuntokeskuksen jäseneksi, täytynee raportoida alkuvaiheen fiiliksiä pikapuoliin! Mitään ”lähti kaksi senttiä reisistä ja kolme vyötäröltä” -raportteja täältä ei kuitenkaan tule löytymään, liikun lähinnä pitääkseni mieleni virkeänä, haastaakseni itseäni sekä voidakseni nauttia jatkossakin hyvästä ruuasta ja juomasta ilman suurempia syyllisyydentunteita. Tietty on myös plussaa, jos ei tarvitse ostaa uusia housuja aina vaan kokoa suurempana :)

  Nyt on menossa hillitön tsemppikausi, toivotaan että tämä jatkuu… No, vaikka koko loppuelämän!

  Elina, yritin eilen illalla googlailla paitaa avuksesi siinä onnistumatta.. Näin kuitenkin unta, että Peter Jensen lähetti minulle kettuvillapaidan tästä kiitokseksi :D Pidän silmäni auki, paita tosin taisi olla jo muutama vuotta sitten mallistoissa ja voi olla, ettei sitä enää tehdä. Ebay? :/ Jos et ole vielä kysynyt suoraan Peter Jenseniltä, kannattaa ehkä sekin kivi vielä kääntää: mail (at) peterjensen.co.uk

  Tsemppiä etsintöihin, nakkaan sulle meiliä jos tulee vastaan! :)

  mom, kannattaa varoa tuollaisia lainailupuheita. Voi olla, että jää sille tielleen.. :)

 7. Huh, tää on aika hirveä asukokonaisuus. Siis jos nyt ihan suoraan sanon.
  Mutta on se kiva nähdä välillä hirvittäviäkin asukokonaisuuksia tällä sivulla :)

 8. Salamatkustaja, hahaha, mun mielestä tää on ihana just siksi että se on hieman hirveä! Eniten tuossa ehkä kiehtoo se, että kokonaisuus on loppujen lopuksi todella kaukana omasta tyylistäni vaikka noin periaatteessa voisin jokaisen noista vaatekappaleista omistaakin.