peliin tiikerin tuon

Mielestäni tiikerimekko (vai seepraako tuo kuosi nyt on, ota näistä sitten selvän) ansaitsi paremmankin kuvan. Tässäpä siis sovituskopiton, hälyttimetön, pölytön ja kamerakännykätön tulkinta, ollos hyvät.

Kiskoin uuden, kivan koltun heti aamulla päälleni, koska Lily juhlistaa kivan saittinsa aukeamista illalla enkä olisi ehtinyt piipahtamaan kotosalla virkistäytymässä töiden ja juhlien välissä. Kiireessä ajattelin mekon oman alushameen riittävän, mutta väärässä olin – samettireuna taittuu helmastaan mekon sisäpuolelle ja tarrautuu kynsin hampain villasukkahousujen pintaan. Tarkkana saa olla, ellei sitten halua mekkonsa muuntuvan välillä paidaksi. Tänään haluaisin mekkoni kyllä mielummin helmalla…

Mutta kiva se on silti, olkoonkin että kotoa poistuminen alkuun hieman ujostutti eläinkuoseihin tottumatonta.  Aika söötti se on kuitenkin kilttityttö-hihoineen ja -kaula-aukkoineen, vielä en tunnusta muistuttavani sitä kliseisintä eläinkuoseihin verhoutunutta rouvatyyppiä. Enkä taida yhdistää tähän mitään leokuvioista.. Ainakaan hetkeen.

Hyvää pitäydytään omissa asioissa -päivää kaikille lukijoille! Ollaan ystäviä, vaikkapa siellä Facebookissakin.

Kommentoi

  1. Menee hieman aiheen vierestä, mutta jotenkin tartuin tuohon sun otsikkoon: jäin miettimään, että eikös siinä 90-luvun alun Kellogg’s Frosties -muromainoksessa, jossa oli urheilullinen Toni Tiikeri, laulettu juurikin noin? Jestas, kaikkea sitä muistaakin =D

  2. Joanna, hahaa – hyvin bongattu! Minä mietin pari päivää tiikerimekon hankkimisen jälkeen että mikäs se tiikerimainoslause oli, sitten se iski salaman lailla tajuntaan. Muistoja, oi muistoja. Enkä edes tykännyt sokerihuurumuroista.

  3. Moikka Inke!

    Tilasin juuri tuon mekon Whyredin kevätalesta ja nyt pohdiskelen olikohan koko minulle liian iso. Mikä koko sinulla on?

    -aadaa

  4. aadaa, arvoin ihan hurjan pitkään 34 ja 36 välillä, otin 34 kun se oli hieman kapoisampi leikkaukseltaan ja halusin hieman juhlavampaa mekkoa. Sittemmin olen miettinyt josko 36 olisi kuitenkin ollut parempi, 34 tuppaa hieman nousemaan helmastaan kävellessä ylöspäin :/ Kiva mekko joka tapauksessa, kapean helman takia on jäänyt enemmän juhlakäyttöön kun arkisin ei jaksa olla niin huolellinen liikkeissään :D