ympäri mennään yhteen tullaan

Yhdeksän päivää myöhemmin minulla onkin jo uudet lasit päässä. Nopeaa toimintaa.

Nämäkin noudattavat tuttua ja hyväksi todistettua pyöreän muotoilun kaavaa, mutta ovat aavistuksen isoimmat kuin edelliset. Suurin ero entisiin verrattuna on kuitenkin värissä. On varmasti ihan hyvä hakea vähän vaihtelua, jos jokaiset silmälasini ala-asteen jälkeen ovat olleet mustat. Eihän nämäkään varsinaisesti mitkään räväkän väriset ole, mutta pidän erityisen paljon tästä elävästä harmaasta sävystä, joka muuttuu pikkaisen valaistuksesta riippuen.

Älkää siis tulkitko tuota mietteliästä ilmettäni väärin – olen oikein tyytyväinen. Enää toivoisin vain että näihin saisi myös aurinkolasiklipsit. Tässä vaiheessa on varmasti hyvä pyytää vanhemmiltani anteeksi kaikkia niitä kertoja, kun olen kiusannut heitä isoista muovipokistaan ja aurinkolasiklipseistään. Ympäri mennään, yhteen tullaan.

Edit: Inken äidin käskystä tarkempi kuva:

Kommentoi

 1. Hei, laita parempi kuva, älä katso maahan! Pokat vaikuttavat hyviltä, mutta eivät näy riittävän hyvin.
  Tämä suorasanainen palaute tulee iki-ihanalta iPadiltamme…

 2. Kelpaakohan tämä :)

 3. hyvähyvä jeejee!!

 4. nää on tosi hienot! onnittelut!

 5. Looking good!

 6. No on hyvät. Ja sait taas aikaan saman kuin ennenkin – tekee mieli uusia pokia, vaikka nykyiset eivät ole olleet vuottakaan….
  Eikö iPad herätä kysymyksiä?

 7. Yksi kysymys herää: saammeko sellaisen joululahjaksi?

  (Ei vais, pikkulinnut lauloivat mulle jo tovi sitten että sellainen on teille tilattuna. Ei ihme, että tykkäätte!)