vuoden haastaja

Pienessä mielessäni olin koonnut jo melko valmiin listan vuoden 2010 parhaista levyistä.

Lista saikin yllättäen hetkessä haastajan, puhtaasti yhden kappaleen perusteella. Kyseessä on Warpaintin laulu Undertow, joka asettaa täyspitkälle esikoislevylle todella kovat odotukset. Tämä päivä on mennyt tätä yhtä maagista kappaletta fiilistellessä ja huomenna kipasenkin Stupidoon levyä ostamaan!

Kiitos Mathias, kiitos Aleksi, nähdään huomenna!

Kommentoi

 1. Warpaint kuuluu minunkin vuoden parhaat – listalle. Ovat aivan mahtavia livenäkin! Kävin joskus pari viikkoa sitten Stupidossa levyä etsimässä mutta ei ollut valikoimissa, pitääkin käväistä kohta uudelleen…

 2. warpaint on ihan parasta!
  jee odotan jo vuoden parhaita levyjä, viime vuonna osu ainaki yksiin omien mieltymysteni kanssa ja taisi sieltä joku uusi suosikkikin löytyä:)

 3. Ancka, nyt se löytyy Stupidosta! Mahtavan utuista meininkiä, livenäkin kelpaisi :)

  taina, kyllä vain. Katsotaan kuinka käy tänä vuonna, listan kasaaminen ei ole helppoa. Vuosi 2010 on nimittäin ollut varsin kelvollinen levyvuosi!

 4. Oi oi, Warpaint on ollut voimasoitossa täälläkin! Hyvää musiikkia on tulvinut tänä vuonna aivan liikaa. Mun iPhoneen on jumittunut noin 36 albumia, jotka aika varmasti muodostavat sen ”vuoden parhaat” -listan. Tuota lyhyempään listaan tuskin pystyn, pidempään kyllä. Mukana on Warpaintin lisäksi mm. Sufjan Stevens, Matthew Dear, Best Coast, Delay Trees ja Twin Shadow.

  Tän viikonlopun parhaat musajutut ovat olleet Tame Impalan mahtava ”Expectation”-video ja Warpaintin Yourstru.ly-livet ”Bees” ja ”Undertow” http://vimeo.com/user1242879/likes

 5. Kyllä vain Esa, huikea musavuosi tämä 2010! Mainitsemistasi tuo Best Coast on minulle täysin vieras, mutta muut ovat hyväksi todettuja. Täytyypi perehtyä siihenkin pikimmiten, jos olet sen tuohon seuraan kelpuuttanut.