fleuriste

Kaivattu lisäys Helsingin suht olemattomaan kahvilaskeneen: Fleuriste osoitteessa Uudenmaankatu 13. Ohessa muutama tunnelmapala paikan päältä, silmiähivelevän sievää paikkaa tulikin jo täällä kehuttua. Kolmisen viikkoa sitten ovensa avanneesta kahvilasta saa hyvää kahvia sekä sööttejä leivoksia ja jos kahvilasta kysellessämme viime lauantaina oikein ymmärsimme, on listalle tekemässä tuloaan myös päivän salaatti. Lauantaina sellaista ainakin olisikin ollut jo saatavilla. Kahvilan takahuoneesta löytyy pieni, herttainen kukkakauppa, silläpä selittyy paikan nimi. Ihana paikka, eksykää tekin paikalle.

Kommentoi

  1. tuonne mennään heti kun ehditään. onkohan kukkakauppa mistään kotoisin?

  2. stellagee, ei se takahuone mikään viidakko ollut, mutta eiköhän sieltä saa kukkia tarpeisiinsa. Mieleen jäivät jättimäiset superkauniit keltaiset ruusut… En edes tiennyt pitäväni keltaisista ruusuista, nyt pidän.