pari paria whyrediltä

Whyred taitaa tietää miten kenkiä tehdään. Nättejä ovat oikeastaan kaikki tämän syksyn tarjokkaat!

Itseäni eniten puhuttelevat nuo kuminauhanilkkaiset tasapohjaiset nilkkurit. Kauniit, taatusti hyvät jalassa sekä moneen menevät.. Lisäksi nämä paikkaisivat aukon joka jäi kun vastaavanlaiset lempparikengät päätyivät lopulta kenkien hautuumaalle niiden pohjien kuluttua auttamattomasti puhki. Mietiskelinkin tovin, miksi sukat kastuvat vesisateella.. Taitava suutari olisi varmaankin pystynyt pohjat vielä kertaalleen tilkitsemään, mutta kun ne nahkaosatkin alkoivat jo olla vaihtoa vailla, katsoin parhaaksi luovuttaa. Ikävä on, haluaisin tällaiset helposti jalkaanvetäistävät joka-asun kengät!

Neitipäiviin kelpaisivat nämä korolliset versiot joka-asun kengistä. Niin normaalit, niin näppärät. Oikeastaan kaikissa korollisissa nilkkureissani on jokin näyttävä detalji, kaksissa se on järeä vetoketju. Rakastan niiden yksityiskohtia, niiden takiahan olen kyseisiin kenkiin alunalkaen ihastunutkin. Toisinaan vähemmän tuntuisi olevan enemmän, joskus on mukavaa pelata varman päälle vaan.  Huikean nätit, kaikessa pelkkyydessään.

Whyred Mobo Women, 310 €, Whyred Tina, 280 €, whyred.se

Ai niin, tulikin tästä mieleeni: Whyred tiedotti tänään myyvänsä mallikappaleita ja varastojen jämiä Tukholmassa 18-21.11. Kerrankin kävi munkki – olen paikalla perjantaista sunnuntaihin! Voi tosin olla, että ruotsittaret putsaavat helmet päältä heti torstaiaamuna aamuseitsemän ja kahdeksan välillä…

Whyred Clearance 18.-21.11.2010
Tvålpalatset – St Paulsgatan 29 (T-bana Mariatorget)
to 7-21
pe 7-20
la 10-17
su 12-16

Kommentoi

  1. Mulla on synttärit tuolloin, voit jonottaa mulle lahjapakettiin esim. just noi alemman kuvan kengät. Kiitti!

  2. Nuo ekat kengät on ihanat! Todella tyylikäät.

  3. Eeva, hahaa! Kiitos vinkistä, pidän sinut mielessä ;) Niin ja ihanaa matkaa teille!

    Ilmapallomatka, olen aivan samaa mieltä. Täydelliset!

  4. […] sitten täälläkin haikailemani Whyredin Mobo Women -kengät olivat livenä aivan yhtä mahtavat kuin kuvissakin ja täyttävät täydellisesti […]