lisää harmaata

Ihanankamalaa, kun löytää jotain superhienoa, saavuttamatonta ja tietää, että se tulisi sopimaan itselle täydellisesti. Ai kuinka niin? No kun minulla on tuo sama jakku, tummansinisenä. Sen mittasuhteet ovat vain jotenkin kovin sopivat lyhyelle rungolleni: helma loppuu oikeaan kohtaan, hihat ovat oikealla tavalla naftit ja laatikkomainen leikkaus tuntuu omalta. Tieto siitä, että samaa täydellisyystakkia olisi saatavilla harmaasta villakankaasta paitsi lämmittää mieltä, myös kirvelee kovasti, koska villakankaalle ja hyvälle mallille on lätkäisty melkoisen komea hintalappu.

Taidan mennä kaivelemaan sohvatyynyjen välejä, josko sieltä löytyisi puuttuvat 355 euroa pieninä kolikoina. Hieman epätodennäköistä, varsinkin kun ottaa huomioon että sohva a) on ollut meillä vasta viikon ja b) on Janin toimesta imuroitu huolellisesti tunti sitten.

Jospa möyhisin imurin pölypussin tummansininen jakku päälläni näin ensi alkuun – jos rahaa ei löydy, kenties jakku harmaantuu.

A.P.C. Short Blazer, 355 €, apc.fr

Kommentoi

  1. ihania ajatuksia, harmi kun meidän imurissa ei ole pölypussia..

  2. […] oli myös syksymmällä haikailemani harmaa villableiseri. Mmmeh, sinne jäi. Superhieno, mutta… Viime aikoina ei ole oikein jakuttanut. Varsinainen […]