my o my @ aleksi

My o My on avannut kesän aikana toisen liikkeen Aleksille. Very nice, ydinkeskustan pienemmässä putiikissa tarjolla on fiinimpää ja feminiinimpää, Erottajan liike palvelee jatkossa paitsi miehiä, toki myös naisia erilaisella valikoimallaan ja kattauksesta löytyy jo totuttuun malliin myös mukavasti pieniä design-esineitä kotia kaunistamaan. Eilen illalla oli viimein aika nostaa malja uuden liikkeen kunniaksi.

Aleksin uuden liikkeen valikoimasta löytyy herkkuja ja kaunokaisia mm. 3.1 Phillip Limiltä (tästä tulee minulle vielä ongelmia..), See by Chloélta, Helmut Langilta, Vanessa Brunolta, Theoryltä ja Sonia by Sonia Rykieliltä. Kaunis putiikki, joka nostaa pääkaupunkimme valitettavan ankean keskeisimmän ostoskadun profiilia mitä melkoisen paljon. Emme voi kuin kompata Hannaa – toivottavasti tänne eksyvät paikallisten lisäksi myös keskustassa koopailevat turistit, kyllä sitä hyvää ja kaunista meiltäkin löytyy.

Onnea myös uudelle putiikille, pitkää ikää!

My o My
Aleksi 36
Erottaja 9B, sisäpiha

Kommentoi

  1. Kaikkea tällaista ihanaa sen jälkeen kun muutin pois Helsingistä, yää!

  2. My o my on kyllä ehkä parasta, mitä Helsinki tarjoaa muodin suhteen. Omia lemppareitani on Faliero Sartin taivaallisen ihanat huivit. Suosittelen kaikille heti, kun olen hakenut tämän syksyn suosikkini (jota en ole vielä tavannut) kotiin.

  3. Nna, onpahan yksi hyvä syy lisää tulla piipahtamaan Helsingissä! :)

    Satu, joo, kärkikahinoissa pyörii! Tykkään hirmuisesti heidän valikoimastaan, eroaa mukavasti muiden Helsingin hyvien putiikkien linjasta ja on ihan omannäköisensä. Vitsi, mua kaivelee NIIN paljon eräs neule joka jäi torstaina itkemään perääni.. Vai olisikohan se sittenkin ollut toisinpäin.

  4. […] My o My:n avajaisjuhlissa itse itselleni asettama pieni ostospaasto maistui ensimmäistä kertaa hieman kitkerältä, kun […]