juhla-asu

Muutama viikko sitten juhlimme Stellageen synttäreitä, rymysin paikalle flunssaisena ylläolevissa rytkyissä. Oli ihana päivä, brunssi kesti päiväkahdesta yökahteen. Kiitokset isäntäväelle, vielä kerran.

Takki ja kengät Acne
Mekko IVANAhelsinki

Kuva löytyi Stellan kamerasta, mutta muistelisin, että Mikko otti sen. Kiitokset myös teille. Meidän oma kamera sitten roikkuikin taas eteisen naulakossa koko illan.. Onneksi meillä on kuitenkin monta monituista muistikuviin tallentunutta iloista ilmettä.

Kommentoi

 1. AIVAN IHANA!

 2. kiitos teille <3

  ja asu on ihana, kaunis, suloinen kuten kantajansakin.

 3. Eivät ole rytkyt, ovat ihanat! Kerrassaan ihana asu. Ja vielä kerran: ihana.

 4. […] kävi juhlissa ja otti minut mukaan. Todistusaineistoakin löytyy kuvan muodossa – sekin Stellan kamerasta […]

 5. Kiitos, ihanat. :) Mekko on ehdoton suosikkini – mukavaa, että onnistuin ostamaan kesän kaksiin häihin juhlamekon, jolle löytyy hirmuisesti käyttöä vielä häiden jälkeenkin. Se onnistui olemaan riittävän juhlava, kun jalkaan kiskoi korot ja jätti sukkikset pois, syksymmällä se toimii mielestäni mukavasti paksujen sukkisten, nilkkureiden ja villatakkien kaverina ”paremmassa arjessakin”. Kerrankin näin – ei taatusti jää kaappiin pölyttymään. Go Ivana!

 6. Moikka, taas, Inke.

  Jo huolestuttavan usein kun kuolaan jottain mekkoa nettikaupassa ja googlettelen sitä sen jälkeen törmään sinuun ja unelmamekkoihini. Ja taas jälleen kysyisin apuasi; mitä kokoa tuo ihana mekkosi on? Onko se kauheeeen lyhyt?

  KIITOS!

  Ps Se Whyredin seepramekko on niin ihana :)

 7. aadaa, sulla on hyvä maku ;) Ivanan mekkoni on kokoa 34, väittäisin kokoa reiluksi koska useimmiten olen 36. Ei ole törkeän lyhyt ainakaan tällaiselle lyhykäiselle (160 ja rapiat), itse olen tällä muutamat sukujuhlatkin rymynnyt :)

  Whyredin seepramekkoa tässä odottelen jälleen käyttöönotettavaksi, sametti on tuntunut hivenen tuhdilta valinnalta näihin helleviikkoihin. Tulkoon siitä syyshitti!

 8. Kiitos vastauksistasi! Ehkä mä sen vielä hommaan… Joo ja se seepramekko ei todellakaan ole hellemekko, lämpöhalvaus oli aika lähellä.

  Kiva kun ootte takas! Kivaa viikkoa! :)

 9. aadaa, suosittelen, on ollut ihan luottomekko. Riittävän juhlava mun menoihini kun laittaa vähän korkoa kenkään, taipuu myös astetta fiinimpään arkeen villatakin ja paksujen sukkisten parina. Just tällaisia saavat juhlamekot mielestäni olla – eivät jää käyttämättä, kun taipuvat arkiseen käyttöönkin muitta mutkitta.

  Ja kiitos, kiva olla takas! Tätä puuhaahan on ollut ikävä, vaikka heinäkuu nyt menikin bloggaamisen osalta täysin penkin alle. Kivaa viikkoa sinnekin :)