mmm, madras

A.P.C.:n edullisempi Madras-mallisto on nyt ihailtavissa ja saatavilla heidän verkkokaupassaan. Yllättävää, että A.P.C.-pähkinöinä olevaan meikäläiseen tämä puuvillahippeily iskee jälleen kuin metrinen leka.. Mutta en halua uskoa tämän johtuvan pelkästään vuosien varrella syntymään päässeestä faniudesta vaan siitä, että mallistossa oli mielestäni mitä melkoisen paljon kovin kaunista ja kauhian käyttökelpoista. Ja monta monituista tosi hienoa puseroa!

Harmaa nyt maistuu aina, mutta tuollainen pehmeä violetin sävy saapuu piinaamaan minua aina toisinaan. Edellisen kerran violetin himo iski näihin aikoihin kolme vuotta sitten. Muistona tästä kaapistani löytyy violetti baskeri ja liian kirkkaanvioletit leggingsit, jotka ovat edelleen ylivertaiset ja kovassa käytössä… Kotihousuina. Nojuu, tuon hameen kyllä kelpuuttaisin, violetista huolimatta ja juuri sen vuoksi. Tilkkanen väriä ei liene pahitteeksi, varsinkin kun väri tuossakin hamosessa on upotettu turvallisesti mustan joukkoon, pois silmille hyppimästä.

Erityismaininnan ansaitsevat malliston materiaalit. Eivät nämä nyt tietty mitään ilmaisia ole, mutta päämallistoa edullisempia, paikoin huomattavastikin. Matskut ovat kuitenkin ihan aitoa kamaa: silkkiä, sataprosenttista puuvillaa, pellavaa, villaa ilman polyamideja ja schmolyamideja, hieman kashmiria.. Hassua, että asiasta jonka soisi tällaisessa hintaluokassa olevan itsestäänselvyys, pääsee ilahtumaan ja yllättymään positiivisesti.

Jaa-a, tuntuu siltä että hame ja violetin sävyt saattavat seurata minua uniin tänä yönä. Nähdään, vaikkapa heti puoli yhdentoista jälkeen.

Kommentoi

  1. kannattaa muuten aina tarkastaa urban outfittersin alennusmyynnit tarkkaan jos tykkaa madraksesta. kahdella edellisella kerralla valikoimaa on ollu hyvin ja hinnat poljettu tosi alas… ja jotenkin ne myos vaikuttaa olevan tavaraa joka roikkuu rekissa alen alusta loppuun asti. en ymmarra miksi.

  2. emmi, totta – siellä ja Asoksella Madrasia päätyy aina aleen. Miksiköhän ne ottavat sitä valikoimiin kaudesta toiseen jos kaupan asiakkaat eivät Madrasin hienoutta osaa arvostaa? :D No, en valita. Kytätään me alerekkejä joulun jälkeen. Win!