better than chocolate

Nams. Täydellinen ruskean sävy (okei, tällä hetkellä kaikki ruskea nahka miellyttää..), sopiva korko, ihana nilkkaremmi, just hyvä kärki. Jotenkin noista näkyy jo pelkkien valokuvien perusteella kauas, että hintaa on – tietty – aivan liikaa. En tiedä, voiko juuri täydellisempiä olla olemassakaan, mutta minkäs teet: kengät ostetaan käyttöä varten, näitä ei varmaan edes uskalla käyttää. Loskassa, suolatuilla kaduilla, lumen ja jään keskellä… Ehm. Sieluni ei koskaan palautuisi ennalleen, jos onnistuisin tyrimään moiset kengät ihan vaan käyttämällä niitä. Ja niinhän siinä väistämättä tulisi tapahtumaan.

Noh, tyydyn tällä kertaa vain katselemaan ja odotan, että jostain löytyy jotain vastaavaa mutta maksimissaan kolmasosalla näiden hinnasta.

Tai sitten laitan sen loton vetämään ensi lauantaiksi. Joskushan sen on PAKKO osua kohdalle.

Chloé Jodhpur Booties, 603 €, nittygrittystore.com

Kommentoi

  1. Härregud! Täydelliset, ja aivan samoista syistä kuin luettelit. Valitettavan suolanen on vain noiden herkkujen hinta, joten etsintä jatkuu täälläkin.

  2. Sissi, you don’t say… Moiset summat kengistä tuntuvat minusta aika hurjilta – niihin tulee aina naarmuja, ne kastuvat ja niihin tulee väistämättä suolarantuja.. Tai no, mulle tollaiset kengät olisivat puhtaasti ulkokengät, joita pitäisi pystyä (vars. tuohon hintaan) käyttämään just silloin kun huvittaa. Äsht. Onneksi kengät eivät maailmasta ihan heti lopu…

  3. A.P.C:llä oli hyvin samanhenkiset nilkkurit.. 2/3 hintaan. Pidin niistä jopa enemmän, mutta hinta on edelleen.. Tyrmäävä.

  4. Ihanat ihanat ovat! Mutta onnittelen itseäni viime talvena tehdystä hyvästä hankinnasta – lyhyet ruskeat Acnen pistolit :)
    Mutta mutta, nyt olisi löydettävä jostain mustat nauhanilkkurit sirontukevalla kannalla…vaikeeta.