serenity now

Haikea fiilis. Omassa ajanlaskussani kesä loppuu aina Flow-viikonloppuun, olivat säät sitten minkälaiset tahansa. Pidennetyn viikonlopun vietosta töihin palatessani fiilis oli jotakuinkin samanlainen kuin ensimmäisenä koulupäivänä kesäloman jälkeen… Paitsi että mitään pehmeää laskua en tällä kertaa saanut, meilin inbox huusi hoosiannaa ja puhelin pirisi tänään kostoksi nekin kerrat jotka siltä jäi vapaapäivien vuoksi väliin. Olisipa tajunnut laittaa päälleen valkoista, haaleaa sinistä ja harmaata – serenity now.

Mutta aamulla tuoksui syksy: ilmassa oli taatusti ripaus viileää ja värit olivat jo hieman erilaisia. Jotenkin tummempia. Seuraavat pari viikkoa taidamme saada nauttia säistä parhaimmista – kun saa pukea hieman reilummin päälleen, muttei vielä oikeastaan tarvitse. Paitsi jos omistaisin tummansinisen villatakin oikeasta villalangasta, näyttää niin hyvältä että sitä olisi lähestulkoon pakko raahata mukana, jatkui tämä intiaanikesä tai ei.

Villatakki Cacharel Natte Oversize Cardigan, $585
Pussukka 3.1. Phillip Lim ”Berry” Carry All Wristlet, $275
Paita Rag & Bone Marais Shirt, $325
Shortsit Rag & Bone Montpelier Short, $230
Kengät Opening Ceremony Desert Boots, $268
Huivi T by Alexander Wang Fringe Scarf, $89

Kaikki kuvat lagarconne.com

Kommentoi

  1. Etsitkö jostain mallin, niin kudon – äitiknitwear?

  2. No onpas vain hyvä idea! Pengon jostain kuvia malliksi.. tai siis ”inspiraatioksi” :) Joku kiva pehmoinen lanka, niin ei kutita?

  3. Näin kuvan kanssa todella samantapaisia villatakkeja myös Beamhillissä, eikä hinta ollut läheskään noin, hmm, suolainen :)

  4. mäysä, kiitti vinkistä! Käyn katsomassa, ihan vaan noin varmuuden vuoksi…