sissy!

Minusta on melko julmaa, etten voi pukeutua tuohon mekkoon. Ei luoja, kuinka söötti! Eikä minulla sitäpaitsi ole kuin kaksi kolme neljä söpöä mekkoa. Puolustuksenani mainittakoon, ettei yksikään ole tummansininen (yksi on tosin musta) eikä yksikään ole noin mukavan kevyen ilmava. Muissa on pitkät hihat.. Paitsi yhdessä. Ja se on puuvillaa, ihan eri juttu.

Silti, 282 euroa ja postikulut ovat mielestäni rutkasti liikaa, vaikka mekko varsin söpö ja asustettavissa oleva onkin. Olen katkera kaikille rikkaille söpöilijöille, jotka saavat tuo mekko päällään keekoilla.

Alennusmyyntejä odotellessa.. Koskas tämän syyssesongin varastot tyhjennetäänkään, tammikuussa? Toivon salaa, että tuo hinta on joku Urban Outfittersin oma hinnoitteluvirhe tai jotain, eivät kai Jensenin koltut aiemmin sentään noin tyyriitä ole olleet?

Peter Jensen Sissy Frill Detail Dress, 282 €, urbanoutfitters.co.uk

Kommentoi

  1. Ei juma, miten söpö!!

  2. Oooh todella ihana! Värikin on mitä täydellisin!

  3. Hei Inke,

    Kyseistä mekkoa saa asokselta valkoisena hintaan 210e, eli on tainnut UO ainakin hieman ylihinnoitella. Toivoa siis mekkokeekoiluun on!

  4. Ann ja Naemi, no eikö ookin! Oh well.. Paha tuollaista on tilata sovittamatta (ja on se aika kalliskin), useimmat rimpsu-röyhelöjutut ovat nimittäin näyttäneet päälläni aivan jäätäviltä. Olen kai suunniteltu suoralinjaisempaan…

    Taru, kiitti vinkistä! Pitää käydä katsomassa miltä tuo valkoinen näyttää.. Ehkä mä joku päivä pääsen vielä mekkokeekoilemaan, olettaen etten näytä moinen päälläni ihan lässähtäneeltä leivokselta :D

  5. […] palkitsevaa, taidan aloittaa uuden kaappienruoppauskierroksen saman tien. Peter Jensen näköjään kiinnostaa tänä syksynä. Jänskää, olen pitänyt hänen vaatteitaan aiemmin suurilta osin liian kikkailtuina ja […]