arcade fire: the suburbs

Sovitaanko että jokainen meistä kipittää heti huomenna lähimpään levykauppaan ostamaan Arcade Firen uuden levyn The Suburbs? Jos tämä saisi heidät tulemaan takaisin Suomeen ja Senaatintorille soittamaan meille pian uudestaan…

Levy on ollut varsinaisessa tehosoitossa koko viikonlopun  ja tulee taatusti olemaan niin vielä pitkään. Aivan mahtava tuotos, joka varmasti tulee roikkumaan hyvinkin korkealla vuoden 2010 parhaat levyt -listalla. Olkoonkin, ettei tämä levy ole yhtä mahtipontista Arcade Fireä kuin aiemmat levyt.. Tai jos on, niin omalla tavallaan.

Kommentoi

  1. Katsomisen arvoinen on myös varmasti bändin NYCin keikka Madisonilta tämän viikon perjantaina. Suora YouTube-lähetys mukavaan Suomen aikaan 6.8 klo 5:00…

  2. Ai saakeli.. Tuo olisi kiva nähdä, mutta valitettavasti ei tule onnistumaan. No onneksi meillä on muutenkin hauska viikonloppu luvassa :)