tunnista pöytä

Hei, te rakkaat sisustavat ystävät. Kuva on köpö, mutta pöytä mahtava. Tietääkö kukaan kenen tekeleitä tuo lasilevy ihanan köykäisillä rautalankajaloilla sattuisi olemaan? Olohuoneen (köh, yksiössä pitäisi kai sanoa oleskelutilan) sisustus on tänään lyöty lukkoon, mutta television ja sohvan väliin tarvittaisiin jotain. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että siitä puuttuu juuri tuo pöytä. Ja niin, itse asiassa kaikki puuttuu vielä syyskuussakin – tiedossa pitkähkö toimitusaika. Enää pitäisi jännittää pari-kolme kuukautta että saa nähdä mitä sitä oikein tulikaan tehtyä. Kynnetkin on jo pureskeltu, mitä seuraavaksi?

Muuten, vinkkejä intterwebin hyväksi todetuista huonekalukaupoista otetaan vastaan. Saattaahan se etsitty olla joku muukin pöytä.. Tai jotain muuta, kuin pöytä. Mistä sitä tietää, mihin sitä haksahtaa.

Kommentoi

  1. en tunnista pöytää, mutta vinkkaan kuitenkin nettikaupasta (joskin suurella varauksella – meillä kävi yhden tilauksen kanssa sen verran huono tuuri, että vasta oikeustoimilla uhkailu sai homman lopulta selviämään. hermoraunioisuus ei hyvä… mutta ystävän tilaukset ovat sujuneet isommitta kommelluksitta, joten kai meillä oli vain säkässä vikaa.)

    kuitenkin, the nest: isot valikoimat tunnettuja valmistajia ja hinnat erittäinkin kohtuulliset. tilasimme tom dixonin ruokapöytämme sieltä ja hinta oli 450€ vähemmän kotiin toimitettuna kuin artekin (joka on dixonin pääasiallinen edustaja suomessa käsittääkseni) kautta toimitettuna. kannattaa tsekata.

    http://www.nest.co.uk/

  2. ja kommentti taisi ohjautua spämmiin linkin vuoksi…

  3. Kah, meni tosiaan spammiin. Ongin sen sieltä. Kiitti kauppavinkistä! Kerrotaan sulle huomenna kaikki mitä kotiin tulee :D