pystyraita

Our Legacy on kyllä kehittynyt aivan huikean paljon viimeisen kahden vuoden aikana. Parhaimmillaan he pystyvät nykypäivänä haastamaan ja jopa päihittämään itse A.P.C.:n, joka taatusti on toiminut myös heille inspiraation lähteenä. Ruotsalaisista miestenvaatemerkeistä he ovat selkeästi kiinnostavin ja eniten linjassa oman maun kanssa. Odotan innolla syksyn malliston saapuvan kauppoihin. Onko joku teistä nähnyt siitä kuvia jo? Jos olette, niin voisitteko jakaa? Prettyplease?

Kuvassa tuoreimmat hankintani heidän tämän kevään/kesän mallistosta. Vasemmalla valko- siniraidallinen pellavakankainen kauluspaita, joka on ollut ahkerassa käytössä näinä hellepäivinä. Päällä se on viileä ja se ryppyyntyy jopa melko nätisti käytössä. Oikealla taas ainoa alelöytöni tältä kesältä, samaisen merkin (myös pystyraidallinen, vaikkakin huomattavasti kapeammilla raidoilla) kauluspaita ja lisäksi vielä pyöristetyillä kauluksilla varustettuna. Tällekin löytyy taatusti käyttöä, ehkä jo huomenna.

Kommentoi

  1. Kiitos ja kumarrus! Nuo oli jotenkin mennyt multa ohi..

  2. […] olenkin jo täällä maininnut, odotan Our Legacyn syksyn mallistoa kuin kuuta nousevaa. Käyn lähes tulkoon päivittäin […]

  3. […] Legacylla jatketaan – koettakaa kestää, sillä olen tosi tohkeissani siitä, että edes jotain näistä tämän […]