pyhiinvaellus

Très Bienvihdoin viimein!

Tuntuu hauskalta kävellä sisään liikkeeseen huomaten että kaikki on tuttua. Myyjät, jotka toimivat malleina kaikissa liikkeen nettisivujen esittelykuvissa. Vaatteet, jotka olen katsonut läpi useamman otteeseen verkossa. Mikä parasta, se mainio tunnelma joka vallitsee verkkokaupassa myös välittyy kaupan puolelle. Vai olisiko kenties niin, että tämä menee toisin päin? Noh, oli miten oli, verkon kautta tutuksi tullut moitteeton palvelu on – jos mahdollista – vielä parempaa paikan päällä.

(Johtuikohan hyvä palvelu siitä, että ilmoitin sisään kävellessäni tultuani täyttämään mukana raahaamaani isohkoa matkalaukkua, vaiko ihan vain yleisestä palvelualttiudesta? Mene ja tiedä.)

Vierailu oli kuitenkin erittäin viihtyisä, tämä siis siitä huolimatta etten edes ostanut mitään. Älkää käsittäkö väärin, tämä ei johtunut siitä, ettei liikkeessä olisi löytynyt hienoja vaatteita – päinvastoin. Ongelma oli lähinnä siinä, että suurin osa kaikesta omaa kokoani olevasta oli jo loppuunmyytyä. Tätä se on, sesonkien välissä.

Lopputuloksena oli kuitenkin lähestulkoon täydellinen pyhinvaellusmatka. Paitsi että liikkeen Kajsa-russelilla taisi olla vapaapäivä, kun ei ollut duunissa. Ensi kerralla parempi tuuri?

Kommentoi