it’s on!

You’ll be sayin’ no, no, no, no, no
When it’s really yes, yes, yes, yes, yes
You’ll be sayin’ no, no, no, no, no
When it’s really yes, yes, yes, yes, yes
You’ll be sayin’ no, no, no, no, no
When it’s really yes, yes, yes, yes, yes
You’ll be sayin’ no, no, no, no, no
When it’s really yes, yes, yes, yes, yes

Destiny’s Child – No, No, No

Alelöytöjä, anyone? Meinasin tehdä kollaasin kaikesta haluamastani, mutta tulin mustasukkaiseksi aletavaroista enkä sitten pystynytkään. Hohohohoo.

Kommentoi

  1. Sovititko koskaan sitä Echo-bleiseriä josta postasitkin? En uskalla tilata suhteellisen halvasta hinnasta huolimatta, kun ei tiedä miten istuu ja mikä koko pitäisi hankkia.

  2. Tia, no en sovittanut kun en ole törmännyt siihen missään. Painiskelen täällä precis saman pulman kanssa kuin sinä! En taida uskaltaa ottaa riskiä nytkään, olen kuitenkin mitä melkoisen lyhyt tyttö eivätkä ns. boyfriend-malliset bleiserit ole koskaan sopineet mulle, lyhyet ja boxyt taasen tuntuvat lähes poikkeuksetta toimivan. Entäpäs sitten tuollainen oversized… Mieli tekisi, mutta entä jos menee pahasti pieleen.

  3. Hmm, olen varmaankin yhtä pitkä (=lyhyt) kuin sinäkin, mutta boyfriend-mallit on tuntuneet kyllä sopivan ihan hyvin. Slimmit housut tai lyhyt mekko ja mustat ankle bootsit vaan messiin. Ei tuollaisilla vaatekappaleilla tosin mitään pituusilluusioita aikaansaada…
    Ehhh, ehkä on paras jättää Echo nettikauppaan, kutkuttaisi vaan kun on niin I H A N A N näköinen.

  4. Tia, voi olla että sopisivat mullekin noin periaatteessa, muodostin vain mielipiteeni taannoin sovitellessani Zarassa kymmentä ihanaa pidempää jakkua joista kaikki näyttivät vääriltä – vähemmän tai enemmän. Uskon ja toivon, että jossain piilossa olisi myös yksi pidemmänmallinen meikäläiselle sopiva bleiserintekele :) Se voisi hyvinkin olla tuo Echo, kun se on muutenkin rennompi leikkaukseltaan.. Ongelman ytimenä taisivat olla omiin hartioihini turhankin isot ja ryhdikkäät olkatoppaukset sekä liian pitkä, vähän muotoiltu selän leikkaus – multa puuttui varmaan vaan 10 cm sitä selkää :D Tuo on tollainen vähän pussukka, veikkaan että se olisi sovittamiani jakkusia armollisempi. Tai siis toivon. Haluan ton.

  5. Inke, tilaa! Ja laita kuva tänne. Ehkä uskaltaudun sitten itsekin tilaamaan.

  6. onko mitään hajua muuten että milloin toi ”official” ale alkaa ku nythän on joku 24 h vip sale menossa? oon jo melkein tasasin välein käynyt kurkkimassa joko se alkais …..

  7. Tia, en taida uskaltaa minäkään koettaa onneani (alenkin jälkeen) noin tyyriin tavaran kanssa, mutta menen kyllä juhannukseksi Tukholmaan. Jos jaksamme lähteä kaupungille, pyrin toki sovittamaan tuota ja raportoimaan tuloksista, mutta voi olla että koko juhannus menee vain hyvän ruuasta ja mukavasta seurasta nauttiessa, ei kaupoissa rampaten :)

  8. EMILIA!!!!, mä en edes tajunnut että se oli joku vip ale, olin näköjään kirjautuneena Acnen nettikauppaan. Veikkaan et viim. huomenna, jos ei jo tänä iltana…