gåva

No olen se minäkin yksi säätäjä – unohdin totaalisesti näyttää mitä siellä oranssin laatikon sisällä oli. Nyt muistin, kun kuva parhaasta lahjasta ever löytyi puhelimesta. Ei tämä nyt varsinaisesti mitään pressikuvatasoa ole, mutta eiköhän tuo rannerinkula tule näkymään kuvissa ihan sinne kyllästymiseenne asti. It is perfect.

Kommentoi

  1. Täydellinen! Ihana Hermes-oranssi väri! Oi, tuota on ilo käyttää joka päivä. Lahjanostaja on osannut valita :)

  2. It is lovely! Tahtoo samanlaisen gåvan:)

  3. Kiitos ihanat Malia ja très chic. Se on ihana, väri on täydellinen, lahjan antaja ihana ja täydellinen. Olen onnentyttö!

  4. Ah, arvasin! Kävin huokailemassa tuon perään NK:lla toissapäivänä. Haluan kanssa saman aarteen, juuri klassikko-oranssina :)

  5. Sellainen pieni varoituksen sana, että tämä naarmuuntuu aivan uskomattoman herkästi. Siis se kullanvärinen osa, joka jää niinku ranteen ”alle”. Takana ehkä 5 hyvin varovaista käyttökertaa ja tuo osa näyttää jo todella elämää nähneeltä. Noh, se on rannerengas mutta… Olen kai vain hysteerinen, eihän sitä kukaan niin läheltä syynää. Metalli on metallia, oli miten kallis koru tahansa :/