sneak peek

Synttärit olivat kyllä jo huhtikuun loppupuolella, mutta Janin lahjan sain tänään. Oli vähän mutkia matkassa.. Muutama varmaan arvaakin, mitä sisältä löytyy. I like!!!

Kommentoi

  1. Milloiln heille, jotka eivät arvaa, mitä sisältä löytyy, paljastetaan rasian sisältö? Paljastetaanhan – muuten tässä menee kohta yöunetkin arvaillessa :-)

  2. Satu, hehee :) Taatusti paljastetaan, en ole vain kyennyt ottamaan tästä vielä parempia – saati actionkuvia kun olen vaan sairastanut kotosalla pari päivää ja veto on ollut todella pois. Älä vielä menetä yöuniasi!

  3. Hihii… Mulla on vahva aavistus siitä, mitä rasiassa oli :) Nyt vaan jännittää, minkälainen tarkalleen ottaen tuo sisältö oikein oli. Että pitääkö tässä olla tositosi kateellinen vai voiko todeta, että tuohan on oikein kiva, mutta ei sentään juuri se ihanuus, joka itseäni eniten himottaa :)

  4. […] olen se minäkin yksi säätäjä – unohdin totaalisesti näyttää mitä siellä oranssin laatikon sisällä oli. Nyt muistin, kun kuva parhaasta lahjasta ever löytyi puhelimesta. Ei tämä nyt varsinaisesti […]