ei kyl mä itekki osaan

Suunnitelma:
Piz Buin Self Tan Spray -itseruskettava, n. 17 euroa plus vahva mielikuva kesämekon helman jatkeena olevista paahteisen ruskeista sääristä (kumma kyllä, mielikuvassa sääreni ovat myös n. 30 cm todellisuutta pidemmät ja ehkä hieman photoshopatun näköiset).

Varasuunnitelma:
Wolford Velvet de Luxe 66 denkesäsukkahousut, 25 euroa, siltä varalta että paahteisen ruskeat jalat sattuvatkin olemaan todellisuudessa jotain oranssilaikukasta ja raidallista.

Ennuste:
Neonoranssit, itserusketetusta pilkkukuumeesta kärsivät jalat jotka paistavat läpi pikimustista, käytännössä täysin peittävistä sukkiksistakin – priceless.

Kommentoi

  1. Ymmärtääkseni tässä kävi nyt vähän huonosti, mutta seuraavaksi kerraksi tiedoksenne: feeluniquessa maksaa reilu 20 euroa ihmeaine nimeltä Xen-Tan, olen kerran onnistunut feikkaamaan sillä itselleni täydellisen, hillityn, luonnollisen ja raidattoman rusketuksen. Jos vielä ehdit niin kokeile :)

  2. Eeva, taitaa olla kuule Zen-Tan enemmänkin se mitä mää kaipaan :D Mä luulin olleeni niin rauhallinen ja huolellinen, tein kaiken oikein – kuorin, kosteutin, levittelin kumihanskat kädessä.. Mut en sit vissiin ilmeisesti tarpeeksi moneen suuntaan. HÖ! No, joutunen kääntymään sukkisten puoleen.. Tai olla vaan välittämättä, ihasama.